Ettől rettegnek a legjobban a szexi műsorvezetők

Hirdetés

Halloweenra készülnek a Sláger TV Angyalai

Tücsi és Pordán Petra, a Sláger TV csinos műsorvezető párosa már nagyon készül az év legrémisztőbb éjszakájára, amit a tervek szerint idén is együtt töltenek. A nagy nap közeledtével az Angyalok elárulták, hogy milyen ijesztő jelmezt viselnek majd és legnagyobb félelmeikről is vallottak.

Hirdetés
tucsi_halloweenkor

Hirdetés

Tücsi és Pordán Petra az ősz beköszöntével újra munkába állt: a Sláger TV műsorán hétről-hétre jelentkeznek a Halló, Angyalok! című élő kívánságműsorral. A munkán kívül továbbra is sok időt töltenek együtt: mostanában egy új sportot próbáltak ki és közösen készülnek Halloweenra is.

A férjem, Tomi már régóta crossfit edzésekre jár, aminek nagyon látványos az eredménye. Kedvet kaptam én is ehhez a sporthoz, ezért Tücsivel elmentünk egy órára és kipróbáltuk. Nagyon jó volt, de mindenünk fájt utána” – mesélte Pordán Petra, aki barátnőjével közösen tervezi a halloweeni ünneplést is. „Remélem, hogy senki nem ijesztget majd bohóc jelmezben, ugyanis rettegek a nevettetőktől, szerintem nagyon félelmetes az arcuk. Pedig gyerekkoromban volt egy bohóc játékom, amit nagyon szerettem” – árulta el a Sláger TV műsorvezetője, aki már nagyon készül a Halloweenra.

Az elmúlt években egyszer vámpírnak öltöztünk Tomival, de idén még nem tudom, hogy milyen jelmezt választok. Ráhangolódásként azért már megvicceltem Tücsit az előző Halló, Angyalok!-ban: az asztalára tettem egy műlegyet, mivel tudom, hogy retteg a bogaraktól. Amikor meglátta, hatalmasat sikított” – tette hozzá nevetve Petra, akinek csínye kevésbé lelkesítette barátnőjét.

petra-es-tomi-halloweenkor

Hirtelen nagyon megijedtem és csak pár perc elteltével tudtam nevetni. Amióta az eszemet tudom, félek a bogaraktól: sikítok, ha meglátok egyet és rögtön megkérem a közelemben lévőket, hogy távolítsák el. Ha épp nincs ott senki, akkor magam pusztítom el, például hideg zsíroldóval” – mesélte Tücsi, akinek a minap fogmosáskor egy poloskával volt incidense, de végül az ízeltlábú húzta a rövidebbet. „Én is nagyon várom a Halloweent, amire egy, a tavalyihoz hasonló arcfestést szeretnék készíttetni” – árulta el a Sláger TV műsorvezetője.

Halló, Angyalok! pénteken 21.00 órától, szombaton 22.00 órától a Sláger TV műsorán!

Mondd el a véleményed

A Budapesti Operettszínház repertoárjáról melyik a kedvenced?

ITT A VADONATÚJ COMET KLIP