Eurojackpot extra sorsolás 2023 február – nyerj 10 millió forintot

Hirdetés

Eurojackpot extra sorsolás 2023 február – nyerj 10 millió forintot

Részvételi feltételek

Mit kell tenned?

Játssz 2023. február 20-26. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 10 millió forintos főnyereményét, vagy az 7×1 millió forint egyikét!

Az akcióban részt vehetsz terminálon, interneten, SMS-ben/Okoslottó alkalmazással feladott, normál vagy kombinációs játékkal is.

Hirdetés

Sorsolás

A részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek az akció 2023. február 28-i sorsolásán. Ne felejtsd el ellenőrizni az átvételi igazolásod!

Hogyan juthatsz nyereményedhez?

A kisorsolt nyertes játékok birtokosai a nyereményükért legkésőbb a sorsolás napját követő 40. napig (legkésőbb 2023. április 6-ig) jelentkezhetnek nyereményigénylési lap kitöltésével, valamint

  • Értékesítőhelyen, terminálon feladott játék – A Szerencsejáték Zrt. bármely saját üzemeltetésű értékesítőhelyén (üzletkereső: itt) az átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával és leadásával, nyereményigénylés alapján kerül átutalásra. (Amennyiben az átvételi igazolást a játékos a Szerencsejáték Zrt-nek egyéb nyeremény igénylése keretében már átadta, akkor az átvételi igazolás átadását igazoló Nyereményigénylési lap „B” példányának bemutatásával.) Ha a nyertes játékot olyan Játékoskártya használatával vásárolták, amelyen a biztonsági szint is be van állítva, és a játékos nem tudja bemutatni a megfelelő Játékoskártyát, vagy nem az igénylő személy a Játékoskártya birtokosa, de ragaszkodik a nyeremény kifizetéshez/nyereményigényléshez, a nyereményigénylés felvételét meg kell tagadni, és ilyen esetben az igénylő kizárólag Reklamációt nyújthat be. Ehhez a lottózói munkavállalónak az akcióban kisorsolt nyertes adatok alapján ellenőriznie kell a nyertesség tényét, és amennyiben az adott átvételi igazolásszám szerepel az akció kisorsolt nyertes játékai között, akkor fel kell venni az átvételi igazolásra a Reklamációt. A Reklamációt a hatályos Lottózói Ügyrendben a Reklamációk kezelésére vonatkozóan megadottaknak megfelelően kell beküldeni az SzZrt. központjába.
  • Elektronikus fogadási rendszerben (Internet, Okoslottó SMS) – belső egyenleg terhére vásárolt játék – Nem szükséges nyereményigénylést benyújtani, a nyeremény adategyeztetést követően az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszámára kerül átutalásra.
  • SMS-ben (akár Okoslottóval) Mobil vásárlás igénybevételével – Nyereményigénylés alapján, amelyhez a benyújtani szükséges dokumentumokat a nyertes postai úton kapja meg a Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztálytól. A nyeremény a játékos által a nyereményigénylési lapon megadott bankszámlára kerül átutalásra.

Bővebb: Eurojackpot extra sorsolás 2023 február

A Eurojackpot extra sorsolás 2023 február – nyerj 10 millió forintot bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Csanádi Imre: Észtek

Diego klubkártya – ezért érdemes kiváltani