Ezért nem lettek élsportolók a Sláger TV sztárjai

Hirdetés

Tücsi egy súlyos sérülés miatt hagyta abba az atlétikát

 

A sportversenyek a Sláger TV sztárjait is lázba hozzák, ami nem is csoda, hiszen egykor ők is profi versenyzői karrierről álmodtak. Aryee Claudia, azaz Tücsi egy térdsérülés, Nagy Zsolt Leo pedig a tanulás miatt mondott le a versenyzésről, míg Pordán Petra egy véletlennek köszönheti, hogy nem lett belőle profi úszó.

Hirdetés

edzes004A Sláger TV műsorvezetői rajonganak a sportért és szívesen követik a versenyeket is. Ami nem is csoda, hiszen egykor ők is profi sportolónak készültek.

edzes003Pordán Petrát, a Halló Angyalok! című műsor háziasszonyát az úszóversenyek hozzák lázba leginkább, mivel gyerekként ő is komolyan edzett. „Hétéves koromtól úsztam Pécsen, hátúszásban és pillangóban is jó voltam. Akkoriban Egerszegi Krisztina volt a legnagyobb példaképem, olyan eredményeket akartam elérni, mint ő” – emlékezett vissza a Sláger TV műsorvezetője, akitől egy véletlen miatt kerültek távol az álmai. „Visszaköltöztünk Zalaegerszegre, ahol épp felújították az uszodát. Nagyjából egy évig tartottak a munkálatok, ez pedig hatalmas kiesésnek számít a versenysportban. Abba is hagytam, így ma már csak hobbiból járok le az uszodába” – mesélte Petra, akit a magyar versenyzők sikerei nagyon lelkesítenek.

Hirdetés
edzess001
Nagy Zsolt Leo elsősorban a csapatversenyeket követi figyelemmel. „Férfiemberként leginkább a focit és a vízilabdát szeretem, mert nagyon tetszik a bennük rejlő szenvedély. Az argentin futballcsapatnak szorítok, míg a vízilabdában természetesen én is a magyaroknak szurkolok” – árulta el a tévés, aki a tanulás miatt mondott le anno a versenysportról. „Körülbelül második osztályos koromtól hat-hét éven át dzsúdóztam, majd sokáig vívtam, egy ideig atletizáltam és fociztam is. A szüleim azonban úgy vélték, hogy az élsportnál fontosabb a tanulás, és amikor döntenem kellett, én bíztam bennük és inkább a tanulmányaimra koncentráltam” – idézte fel Leo.

edzes002
Leo máig nem bánta meg a döntését, ahogy Tücsi, a Halló Angyalok! másik műsorvezetője sem. Az ő futókarrierjének egy sérülés vetett véget.„17 évig versenyszerűen atletizáltam, 800 méteren és váltóban – többnyire 100 vagy 400 métert – futottam. Egy térdsérülés azonban közbeszólt, és el kellett döntenem, hogy vállalok –e egy igen komplikált és fájdalmas műtétet a folytatásért, vagy abbahagyom a versenyzést. Édesapám sebészként azt tanácsolta, hogy ne kockáztassam a térdem felépülését, így ma már csak hobbiból futok, de ennek ellenére a félmaratont is teljesítettem már” – mondta el a Sláger TV Angyala, aki a vízilabda, a kajak-kenu és az atlétika versenyeket izgulja végig legszívesebben.

edzes005

Mondd el a véleményed

A lábbelik, amelyekmeghódították a világot

Fohász/Prayer – A Nonsense újdonsága(i)