Ezért vásárolj divatos szemüveget októberben – Indul a látás hónapja!

Hirdetés

A szemüvegek és a napszemüvegek nem csupán rendkívül hasznos eszközök, hanem stílusos divatkiegészítők is. De vajon miért pont októberben érdemes új szemüveget csináltatni? Idén ősszel is megrendezésre kerül a látás hónapja, amely rendkívüli akciókkal és szuper ajánlatokkal vár mindenkit! Nézzük, mi vár rád 2023 októberében!

A látás hónapja: Mit takar a kifejezés és mikor van?

A Magyar Látszerész szövetség immáron 18. éve rendezi meg a látás hónapját, amely ahogy eddig is, 2023-ban is októberre esik. A látás hónapja egy egészségmegőrzéssel foglalkozó mozgalom, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a látásunk és a szemeink épségének megőrzésére és a rendszeres kontroll vizsgálatok fontosságára.

A – minden év októberében megrendezésre kerülő – egy hónapos kampány során a Magyar Látszerészek szövetségének köszönhetően az ország egész területén található összes optikai szaküzlet hatalmas akciókkal és remek ajánlatokkal várja az érdeklődőket.

Hirdetés

Annyi minden vár még rád! – Októberi akciók

De milyen kedvezményekre és ajánlatokra számíthatunk 2023 októberében? Idén a látás hónapja alkalmából országos akció keretében a szemüveg leárazások mellett több fantasztikus lehetőség vár minket. Nézzük, mik ezek!

  • Díjmentes látásélesség ellenőrzés: A szaküzletekben történő vizsgálat, amely segítségével az optikus javaslatot tesz a további lépésekre (pl. teljes körű látásvizsgálat).
  • Díjmentes szemüveg ellenőrzés: Magába foglalja a meglévő szemüveg szakszerű állapotfelmérését.
  • Díjmentes konzultációk: További szükséges egyeztetések elvégzése, szaktanácsadás.

Látás hónapja az eOptikánál!

Az eOptika Magyarország egyik legnépszerűbb online optikai szaküzlete, amely óriási kínálattal büszkélkedő webáruháza mellett egy Budapest belvárosában található szaküzletében is várja az érdeklődőket.

A látás hónapja alkalmából az eOptikánál is vonzó ajánlatokkal és óriási akciókkal készülnek. A népszerű online áruház és optikai szaküzlet idén önkiszolgáló látásélesség ellenőrző pontok kialakításával teszi még szélesebb körben elérhetővé a díjmentes látásvizsgálatot.

Emellett erre az időszakra új szemüveg vásárlása esetén díjmentessé teszik a teljes körű, modern gépekkel végzett látásvizsgálatot is, miközben 30-50% kedvezményt adnak a szaküzlet kínálatában található keretre vagy 30% kedvezményt adnak a lencsére és további 1000 Ft-os kedvezményt kap a komplett szemüveg árából az, aki máshol készíttetett látásvizsgálati recepttel érkezik.

Mondd el a véleményed

Osvát Erzsébet és a vers, ami sokak szívébe lopta be magát

Nem találkoztunk még senkivel, aki felismerte az összes ország sziluettjét! Neked sikerül? KVÍZ