Ezt imádja Lilu, Majka és Dukai Regina

Hirdetés

 

 

„Gyönyörű!”, „Elképesztő!”, „Ilyenről nem is álmodtam!” – ilyen és ehhez hasonló szavakkal jellemezték a sztárok a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge okostelefonokat. Lilu, Csobot Adél, Dukai Regina és Majka együtt ünnepelte a Samsunggal az új csúcstelefonok magyarországi megjelenését. A show-ról élőben jelentkező Music FM felhívására több tucat rajongó őrült jelmezekbe öltözött.

Hirdetés

 

Hirdetés
majka_lilu_csobotadel_dukairegina

Soha ekkora érdeklődés nem övezte Samsung Galaxy okostelefon bemutatását, hiszen az új csúcskészülékek előrendelései minden korábbi rekordot megdöntöttek. A február 21-e és március 10-e között a többi Galaxy telefonhoz képest közel két és félszer több Galaxy S7-et és S7 edge-et értékesítettek.

 

A készülékek pénteken kerültek a magyar boltokba, és ezt a Samsung egy fergeteges dzsemborival ünnepelte a WestEnd City Centerben található Samsung Experience Store-ban. Sztárok is eljöttek kipróbálni az új csúcstelefonokat. Lilu, Csobot Adél, Dukai Regina és Majka egyfolytában fotóztak, szelfiket lőttek és töltöttek fel a saját Facebook- és Instagram-oldalaikra – nem tudtak betelni a telefonok kameráinak fantasztikus képességeivel. A kiváló kamera különösen fontos a sztároknak, akik életük legkülönbözőbb mozzanatát igyekeznek megosztani a rajongóikkal. A Galaxy S7 edge maximálisan elnyerte a sztárok tetszését is, hiszen segítségével tökéletesen éles és elmosódásmentes képeket oszthatnak meg a közösségi csatornáikon.

 

Az eseményről élőben jelentkezett a Music FM is. A rádió felhívására több tucat rajongó öltözött be „7-esnek”, Bochkor Gábor pedig meginterjúvolta a legőrültebb jelmezeseket.

 

„Kedvem lenne mindent lefényképezni. Olyan fényviszonyok és körülmények között tudok tűéles képeket készíteni, amiről korábban nem is álmodtam. A telefon videós funkciói is teljesen lenyűgöznek, főként a lassított felvételek” – nyilatkozta Lilu a Galaxy S7 edge telefonjáról.

 

„Imádok új dolgokat felfedezni, és ez a telefon rengeteg meglepetést tartogat számomra. Gyönyörű és elképesztően részletgazdag képeket készíthetek vele, amivel napról napra megörvendeztethetem a rajongóimat” – mondta el Dukai Regina a Galaxy S7 edge készülékéről.

 

További információ a http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/galaxy-s7/ oldalon érhető el.

 

Mondd el a véleményed

Halhatatlan költeményekkel ünnepelte március 15-ét a Red Bull Pilvaker

A huszonötödik óra – A FISH! újdonsága