Ezüst vagy arany kézitáska? Mit válasszunk egy éjszakára?

Hirdetés

Az arany táska és ezüst táska modelleket sokan leginkább a farsanghoz és a bulikhoz kötik. Azonban egy ideje a fémes női táskák egyre gyakoribb kiegészítői a mindennapi stílusnak. Eleinte főleg fémes clutch táskákat lehetett látni, de már számos kollekcióban találunk arany és ezüst válltáskákat, tágas vásárlótáskákat, hátizsákokat és sporttáskákat. A metál kiegészítők már senkit sem lepnek meg, és a kézitáskákon kívül egyre gyakrabban nyúlunk ilyen árnyalatú cipők után. Ez kétségtelenül nagyszerű módja annak, hogy kitűnjünk a tömegből, de vajon mit válasszunk egy éjszakára?

Ezüst kézitáskák – mire jók?

Az ezüst kézitáskák a hűvösebb szépségű nők számára készültek, és tökéletesen harmonizálnak a hideg árnyalatokkal, mint például tiszta fehér, fekete, szürke, kék, sötétkék, fukszia és a legtöbb pasztell. Az ezüst táska modellek nagyon modernek, ennek köszönhetően nagyszerűen mutatnak divatos aszimmetrikus szabásokkal, érdekes anyagokkal és textúrákkal kombinálva. A mostanában nagyon divatos összkép, azaz az egy színtónusban megtartott stilizációk remekül mutatnak szürke és ezüst változatban. Egy ilyen készletben az ezüst táska jellegzetes elem lesz, amely kétségtelenül felkelti a figyelmet. Érdemes az ilyen stilizációknál a különféle mintákra, textúrákra koncentrálni, és például fémes, ezüst kézitáskát kombinálni szürke, vastag szövésű pulóverrel és világos farmerrel.

Hirdetés

Arany kézitáskák – hogyan és mivel vegyük fel?

Az arany szín a melegebb szépségű nőkhöz illik. Ha nem vagy biztos benne, hogy közéjük tartozol-e, csak hasonlítsd össze az arany és ezüst ékszereket az arcod karakterében. Ha az arany színnel egészségesebbnek, ragyogóbbnak tűnik, az annak a jele, hogy meleg típusú szépséggel bírsz. Hazánkban ez a gyakoribb típus. Ezt a vonalat követve az arany táska modellek más meleg árnyalatok társaságában mutatnak a legjobban – bézs, barna, meleg zöld, piros, lila, vörös vagy meleg citrusos árnyalatok keverékével. Mint már említettük, nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mikor nyúljunk egy aranyzsákért. Mind az estélyi kuplung táska, mind a shopper remekül fog kinézni tornacipővel kombinálva. Érdemes azonban megjegyezni, hogy egy ilyen kifejező kiegészítés visszafogott beállítást igényel. Koncentráljunk a minimalista stílusra!

Hirdetés

Arany és ezüst egy stílusban

Érdekes ajánlat azoknak, akik kétségtelenül szeretnek kitűnni, az ezüst és az arany kombinációja egy stílusban. Választhatunk például fémes arany kézitáskát, és ezüst ékszerekkel párosíthatjuk. Ennek köszönhetően szokatlan, de nagyon kifejező megjelenést tudunk majd létrehozni. A tervezők egyre bátrabban nyúlnak ehhez a duóhoz, és a CCC gazdag szortimentjében nagyon érdekes női kézitáskákat találhatunk akciósan, melyeket arany és ezüst részletek is díszítenek. Akár az online, akár a személyes vásárlást részesíted előnyben, a CCC-nél biztosan rátalálsz álmaid legfőbb vágyára. Néha a fém árnyalata annyira elhalványul, hogy a fénytől függően a táska arany vagy ezüst színben pompázik. A kortárs divat már nem ragaszkodik olyan mereven a szabályokhoz, így bátran kísérletezhetünk többféle alkotással. És hogy mit válasszunk egy éjszakára? Az arany és ezüst kuplung modellek stilizációnktól függően tökéletesek lesznek. A fémes női kézitáska nagyszerű módja annak, hogy felfrissítsd a stílusod. Kétségtelenül az uralkodó trendektől függetlenül is működő kiegészítő, aminek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a megvásárolt táska sok évszakon át szolgálhat minket. Neked melyik a kedvenced?

Mondd el a véleményed

Álmodok – hallgasd meg a ThisMustBeLove újdonságát!

Csanádi Imre: Mi van ma, mi van ma?