Fedezd fel! – A SuperStereo feat. KRSA újdonsága

Hirdetés

Fedezd fel! címmel közös klipet forgatott KRSA és a SuperStereo. Laskai Viktor így nyilatkozott a Divatikonnak legújabb, közös szerzeményükről:

Nagyon jó volt a forgatás, igazi profi csapattal dolgoztunk, a Studio X volt a stáb. Kifogtunk egy elég borongós esős napot, de szerencsére ez nem jön át a klipben, a stábnak köszönhetően. A klipet a Dreher sörgyár területén forgattuk, egy már nem használt komlószárító helyen. Nagyon segítőkészek, és kedvesek voltak a helyi emberek, könnyen ment a munka. KRSA-t már rég óta ismerem, még a Péterfy Bori & Love Band-es időkből, régi vágyunk volt egy közreműködőt bevonni valamelyik dalunkba, és most kézenfekvő volt, hogy vele dolgozzunk, tervezgettük már egy ideje. Háztetőn eddig még nem forgattunk, ez volt az első alkalom, úgy gondoltuk, ehhez a nyári dalhoz mindenképpen illene egy drónos felvétel is, így jött a háztető ötlete!”

Hirdetés

Viktor azt is megígérte magazinunknak, hogy a közeljövőben még számíthatunk majd tőlük kollaborációra más előadókkal is.De ez egyelőre legyen még majd csak a jövő zenéje!

Széles L. Gábor
2016.06.14

Mondd el a véleményed

Foci EB 2016 – Portugália-Izland: élő közvetítés, stream

Alright – Heincz Gábor ‘Biga’ újdonsága