Fedor Kyra régi újdonsága

Hirdetés

fedor singh nélkül

Fedor Kyrát többnyire ismert és tehetséges hazai énekesek vokalistájaként ismerhette eddig a hazai közönség.Az elmúlt hetekben szinte minden percét az Eurovíziós Fesztivál hazai előválogatójának, A Dal c. műsornak a próbái és élő adásai töltötték ki. Azonban – amint azt az énekesnőtől megtudtuk – ez hamarosan változni fog. Talán épp e változásnak a jegyében, annak egyfajta előszeleként posztolta tegnap privát oldalán Kisbolygó c. dalát. Mint azt Kyrától megtudtuk, ez egy 3 éves nóta, ami a Facebookon viszont csak tegnap látott napvilágot.

Hirdetés

Kyra az alábbi gondolatokkal posztolta a dalt: “Ezt a Dalt Szikszai Péterrel (By The Way)kezdtük el írni, aztán becsatlakozott Szán Sándor is, aki végül megalkotta elejétől a végéig ezt a kis dalocskat…Ez is én vagyok…”

Hirdetés
fkszóló

Mint azt az énekesnőtől megtudtuk, A Dal után szólóban is vannak tervei. Ennek előszeleként tette közé ezt a dalt, amiről így nyilatkozott: ” A dal egy fejezet lezárásáról szól. Egy másik életről: volt, amit nem szerettem, és volt, amit szerettem, de tudtam, hogy fel kell égetnem kapcsolatokat, hidakat azért, hogy olyan emberré váljak, aki lenni szeretnék! De ezzel a dallal le is zártam mindent.”-zárta gondolatait Kyra.

Széles L. Gábor
2016.02.10

Mondd el a véleményed

Szinetár-Bereczki páros 2010-ben

Story Gála Fotók 2016