Féltelek – álmát öntötte dalba Bari Laci

fotó - Gráf Péter - https://www.facebook.com/grafpicturespage
fotó – Gráf Péter – https://www.facebook.com/grafpicturespage http://www.grafpeter.hu/

Lehengerlő saját szerzeménnyel tért vissza Bari Laci.

Hogyan született a dal?

Mint ahogyan az a szövegben is benne van, megálmodtam a dalt.

Milyen volt az alkotói folyamat?

Reggel ébredés után azonnal a zongorámhoz ültem, hiszen meg akartam örökíteni egy dalban azokat a képeket, érzéseket, amit az álmaimban láttam, éreztem az elmúlt éjjel. A lírikus szövegemhez érzelemdús melódia és hangszerelés párosult, ami teljesen őszintén és a szívem legmélyéről érkezett.

Honnan inspirálódtál?

Mivel egészen kicsi korom óta a zene teljesen behálózza a mindennapjaimat, rengeteg műfajt hallgatok és befogadok. Úgy gondolom, hogy ebben a dalban, az első saját szerzeményemmel tudtam megélni és megmutatni a mostanra kialakult, sokrétű zenei lelkivilágomat.

Kinek és milyen gondolatokkal ajánlod a dalt?

Szerintem ez a dal nem csak a szerelmeseknek szól. Nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne olyan valaki az életében, akit szeret, óv, vagy FÉLT. Nagyon remélem, hogy a féltés érzésével sokan tudnak majd azonosulni, és át tudom adni az embereknek azt, amit én éreztem a dal szerzésekor.

Milyen volt a forgatás?

Nagyon jó hangulatban telt a forgatás. Hatalmas megtiszteltetés, hogy az ország legjobbjaival, a grafpictures-el dolgozhattam. A szakmai rutinnak és a profizmusuknak köszönhetően azonnal érezték, hogy ennek a dalnak milyen videoklipre van szüksége, hogy mi a lényegi mondandó, amit ehhez a dalhoz vizuálisan a lehető legtökéletesebben lehet megalkotni. Gráf Péter egy elképesztően tehetséges klipes szakember, akivel élmény volt minden perc munka.

Nagy Lili hogy élte meg a forgatást?

Lili egy nagyon aranyos lány, azonnal megtaláltuk a közös hangot, és csodásan szerepelt a forgatáson. Nagyon élveztük a közös munkát, és végig jókat beszélgettünk. Mivel egy nagyon jó táncosról beszélünk, minden mozdulatában benne volt a kecsesség, nőiesség, ami nagyon szimpatikus volt nekem. Az utcai jeleneteknél picit fáztunk, de annyira jókedvűek voltunk, hogy ez aligha számított. Élveztük.

Milyen a dal fogadtatása?

Magasan túlszárnyaltuk a várt eredményeket. El nem mondható öröm tölt el, hiszen a Youtube felkapott lista top 30-ban szerepel a dal, szinte csak pozitív visszajelzéseket kapunk, hála Istennek az emberek nagyon szeretik. Magyarország legnagyobb szakmai embereitől kapok üzeneteket, akik hallgatják, szeretik és gratulálnak a Féltelek-hez. Nagyon boldog vagyok, hiszen úgy tűnik, sikerült a nagyközönségnek is közvetítenem ezt az érdekes érzést.

Hol forgattátok a klippet?

A zongorás jeleneteket a Studio Lightroom gyönyörű barokk stúdiójában forgattuk, az utcai jeleneteket pedig a Deák tér környékén az éjszakai üres utcákon vettük fel.

Mondd el a véleményed
Grafika: Szeli

10 dalos nagylemezzel jelentkezik Szeli (lemezpremier)

Széchenyi-évet hirdetett a Széchenyi-család