Femcafe Fashion Night

Hirdetés

Femcafe Fashion Night

Nagy sikernek örvendhetett az első Femcafe.hu által megrendezett divatbemutató, mely az Alle bevásárlóközpontban került megrendezésre. Az est színvonalát növelte a házigazda, a mindig gyönyörű Görög Zita, akivel interjút is készíthettünk. Az eseményen a sok divatrajongó mellett számos hazai sztár is tiszteletét tette. Sajnos Fábián Juli & Zoohacker nem tudott a helyszínre érkezni, viszont Takács Nikolas egy fergeteges koncertet adott a közönség kiengesztelésére.

Hirdetés

Elsőízben tekinhettük meg a Van Graaf divatház bemutatóját, melyen többek között a Marc Cain, S. Oliver, Marie Lund és a Gerry Weber márkák is megjelentek. A gyönyörű pasztell színekben merően domináló ruhakölteményeket annál is gyönyörűbb modelleken csodálhattuk meg. A virágmintás ruhadarabok tetőzték a divatház ruháinak harmóniáját, mely nyilvánvalóan lenyűgözte a divatrajongókat.


Hirdetés

A két részletben felvonultatott bemutató között halhattuk Nikolast, aki előadta az ismert dalt, aminek az X-Faktor beli szereplését köszönheti.


A rendezvény egyik fontos pillanatát élhettük meg , mikor a TOTHBORI márka 2012 tavaszi-nyári kollekciója bemutatásra került. A divatcég az elegáns női oldalat képviseli, s ez jól megfigyelhető minden egyes ruhadarabon. Csodás összhangban vannak a színek, s a formák egyaránt, így egy nő bátran érezheti csodásnak magát egy ilyen ruhamodellben. Ez jól visszatükröződött a modellek határozottságán s a hangsúlyosan nőies ruhák mindegyikén.
Domináló elemként megfigyelhető volt az egyes virágminták alkalmazása, mely még intenzívebbé és változatosabbá tette a kifutón bemutatott ruhadarabokat.

Az est lezárásaképpen a sztárvendégek állófogadáson vehettek részt, ahol saját véleményük szerint tárgyalhatták meg a divatbemutató minden egyes kis részletét.

Iszak Esztit is elkaptuk néhány szóra a bemutató után:
Riporter: Fodor Zsanett
Operatőr: Bártfai Balázs

{youtube width=”560″ height=”349″}S4-WxTNnFuE{/youtube}

Interjú Görög Zitával az est háziasszonyával:
Riporter: Fodor Zsanett
Operatőr: Bártfai Balázs

{youtube width=”560″ height=”349″}Ef0QOjedwhg{/youtube}

A rendezvény végén a résztvevők mindegyike egy Douglas által biztosított ajándéktasakot tudhatott a magáénak, melyben a reklámanyagokon kívül az új FanDi FenDi parfüm mintáját is megtalálhatták. Örülünk, hogy ott lehettünk ezen a színvonalas eseményen!

Gergely Zsófia 2012.06.04.

Mondd el a véleményed

Ryan Gosling nem akar gyereket?

Kocsis Tibi megmutatta!