Férfisztárok mérlegen!

Hirdetés

Caramel
t a szerelem hajtja, Kocsis Tibi a jojóval birkózott meg, Fenyő Iván életmódot váltott, Király Viktor szálkásodni szeretne
 
A világon mindenütt óriási probléma az elhízás, a magyar lakosság 60%-a túlsúlyos. Az Ez Zsír! kampányában számos híresség nyilatkozott, hogyan küzdött meg a kiló-démonokkal, személyes tapasztalataikkal buzdítván az elszánt csatlakozókat. Most életmódváltó férfisztárok kerültek mérlegre.
 
Nemcsak lelki és esztétikai problémát okoz, amikor túlleng a mérleg nyelve, az elhízás növeli a betegségek esélyeit, és akár egy évtizeddel is megrövidítheti az életet. Az Ez zsír! kitalálói szerint sohasem késő az egészség útjára lépni, s a személyre szabott életmódprogramhoz csatlakozókat (www.life.hu/ez-zsir) olyan férfisztárok történeteivel is ösztönzik, akik egyszer csak azt mondták: „Elég volt!”.
 
Molnár Ferenc Caramel 30 kiló feleslegtől szabadult meg, ám még most sem tartja magát Adonisznak: „Jobb a kedvem, gyorsabban ébredek, könnyebben végzem a fizikai tennivalókat. Bár most sem érzem magam túlságosan attraktív férfinak, de tény, hogy az ember önbizalma az elvesztett kilók számával arányosan nő. A szerelmem miatt is próbálok odafigyelni, ha elmegyünk együtt valahová, ne kelljen rosszul éreznie magát a barátnői előtt, akiknek kockás hasú, modell kinézetű párjaik vannak” – mondta nevetve Caramel, aki a sport mellett a csökkentett ételadagokra és a vitaminokra esküszik.
 
  
 
Ma már nehezen hinnénk el, de Kocsis Tibi jojó-effektussal küzdött: „Anyukámnak volt egy ajándékboltja, abban pedig mindenféle édesség, és én nagyon szerettem nassolni. Így indult gyerekkoromban az elhízási folyamat, majd magas lett a vérnyomásom, és az orvosok diétára fogtak. Egészen huszonéves koromig jojó-effektus volt nálam. A túlsúllyal akkor szembesültem igazán, amikor láttam, hogy a suliban a többi fiúnak mennyivel nagyobb sikere van” – mesélt küzdelmeiről Kocsis Tibi, aki ezek után lefogyott, majd X-Faktoros szereplése érdekében újabb 20 kilótól szabadult meg.
 
 
 
Fenyő Iván szerint nincs testi egészség lelki egészség nélkül. A színész egy időben nagykanállal habzsolta az életet, mára azonban az egészség útjára lépett: „Sok minden történt az életemben, kisebb és nagyobb pofonok értek, így ma már sokkal jobban odafigyelek magamra és a környezetemre. A keleti vándorlásaim is hozzájárultak ahhoz, hogy egyre többet lássak és tapasztaljak. Hiszem, hogy ha az ember jobbat ad, akkor jobbat is kap – fejtette ki a sármos színész a Life-nak. A megfelelő étkezés mellett fut, jógázik, búvárkodik és a judo mellett a ju jitsu küzdősport is szenvedélyévé vált. – Mindig is szerettem sportolni, sok energiám van, azt le kell vezetni, különben rossz irányba vinne el. Ezt az energiát inkább valamilyen kreatívabb irány felé fordítom.”
 
 
Hirdetés
 
Király Viktor esetében a kilók évszakokhoz igazodnak: „Telenként felszedek extra kilókat, amikor viszont kisüt a nap, az első ember vagyok a szigeten. Ez hiúsági kérdés is, az emberek sokszor nem veszik észre rajtam a pluszokat, de én nem szeretem a pici úszógumit sem” – árulja el az énekes, aki inkább szálkás testalkatra vágyik, mint hatalmas izmokra.
 
 
 
Forrás: RedLemon
 
Mondd el a véleményed

Élménytábor Gyurcsík Tibivel!

Apollo René: A szeretet és szerelem legyen mindennapjaink része, mert így természetes!