Fergeteg Party Dj Dominique-kal, Zoltán Erikával és Mr. Rick-kel

Hirdetés

Február 18-án újra szenzációs buliba várják a kikapcsolódni vágyókat! A Fergeteg Party házigazdája Dj Dominique, aki a tőle megszokott módon szórakoztatja a közönséget. A tavalyi esemény nagy sikerén felbuzdulva Mr. Rick és Zoltán Erika kápráztatja el a közönséget a születésnapi rendezvényen a budai szórakozóhelyen.

Hirdetés

A lemezjátszók mögött Dj Dominique gondoskodik a Symbolban arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a ’70-es, ’80-as, ’90-es, de napjaink legújabb kedvenceire is!

Hirdetés

A káprázatos eseményen kerül bemutatásra Zoltán Erika és Mr. Rick előadásában, Dj Dominique vadonatúj zenei értelmezésében, a Neoton Família örökérvényű dala, a  máig legnagyobb magyar sláger, a „Kell, hogy várj”. A szerzemény apropóját hármuk régóta tartó   közös barátságán kívül a dal szeretete az eredeti szerzők, előadók iránti tisztelet és nem utolsó sorban Zoltán Erika születésnapja adja.

A tavalyi buli nagy sikerén felbuzdulva újra megrendezésre kerül Zoltán Erika különleges születénapi show-ja egy hatalmas Fergeteg Party keretein belül! Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, aki 1986 óta töretlenül hódítja meg hazánk legnagyobb színpadait. Több mint 1.500.000 eladott lemez, számos óriási sláger, melyeket mindenki ismer, és ahogy felcsendül, azonnal dúdolni kezd. Egy Túl szexi lány, aki Szerelemre született és egy igazi Casanovával az oldalán egy hatalmas exkluzív születésnapi party-val készül a közkedvelt énekesnő 60+1 éves jubileuma alkalmából. Egy különleges másfél órás produkció, a házigazda DJ Dominique és fergeteges hangulat vár Rád ezen a megismételhetetlen éjszakán Buda kedvenc szórakozóhelyén a Symbolban.

Kapunyitás: 21:00

Jegyek:
– Kedvezményes elővételes early bird jegyek (Korlátozott számban.): 3.990 Ft
– Helyszíni jegy: 4.990 Ft
– VIP jegy elővételben: 6.990 Ft
– VIP helyszíni jegy: 8.990 Ft

További információ: https://www.facebook.com/events/589165583036529/

 

Mondd el a véleményed

Laza elegancia és luxus a Budapesti Operettszínház sztárjaival – új dátum

Megérkezett a Stex – hallgasd meg Szolnoki Péter és Haagen Imre közösét