Finomságok a rosszkedv ellen!

Hirdetés

Szeretnéd már elűzni a téli komorságot? Válogass az alábbi édességek közül, ezek a csokik garantáltan feldobják a kedved!

Meglepnéd Magad vagy párodat egyedi csokoládékkal? Ezzel az ínycsiklandó mogyorós forró csokoládéval biztosan elűzöd a télvégi bút, és vidáman folytathatod a napod. Barátaidat is várhatod ezzel a finomsággal, garantált a jókedv!

Hirdetés

A Chocome Brontei csokoládával nagy sikert érhetsz el szeretteid körében. Ha vendégségbe mész, ajándékként tökéletes választás, ám a borongós, hideg estéken is remek ötlet. Pisztáciával, pekándióval, meggydarabkákkal megbolondított különlegesség:

Chocome Arany mazsola, Mandula, Brontei pisztácia

 

A nap fénypontja, amikor Anthon Berg Mini Marcipánt fogyasztasz, hiszen ezzel biztosan jókedvre derülsz. Munka közben is ideális választás, sőt ha megkínálod kollégáid, tutira segítenek a munka-megosztásban. Étcsokoládéval bevont marcipán kenyérkék. Anthon Berg marcipánja dán klasszikus az 1800-as évek óta, de mára az egész világon ismert, és méltán kedvelt.

Anthon Berg Mini Marcipán

 

Ha már nagyon elfáradtál, kóstold meg a Coffee Affair-t, ami 55%-os étcsokoládéból készült, kávéval és vaníliával ízesítve. Ajándékba és vendégeknek is kiváló!

55%-os étcsokoládé kávéval és vaniliával

Kuporodj a takaró alá ebben a hidegben, és fogyaszd el kedveseddel az Alunga tejcsokoládét, így kiváló hangulatot biztosíthattok Magatoknak a téli depresszió ellen.

Ez a finomság magas kakaótartalmú, nem túl édes tejcsokoládé. Az irányított fermentációnak köszönhetően természetes, karakteres kakaó íz uralkodik benne. Elefántcsontpartról származó kakaóbabból készül.

Alunga tejcsokoládé 41%

A Finomságok a rosszkedv ellen! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Mondd el a véleményed

Insane Onboard Video With Kevin Robert Mettelson

Meet The Most Extreme Version Of The Best Sports Car Of 2018