Fogságban – Hugh Jackman gyermekéért harcol

Hirdetés

 

Hirdetés
Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik.

A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie.

Hirdetés

Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. De vajon egy elszánt apa mire képes, hogy megvédje a számára legfontosabbat?

Az Oscar-díjra jelölt Felperzselt föld rendezője, a kanadai Denis Villeneuve egy felkavaró családi tragédiában sokkol legújabb thrillerében, ami erőteljes érzelmekkel ragadja el a nézőket. A főszerepekben: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Viola Davis, Maria Bello és Terrence Howard.

 

Előzetes:
{youtube}GdOul9Jgc-I{/youtube}

 

Eredeti cím: Prisoners

Rendező: Denis Villeneuve

Forgatókönyv: Aaron Guzikowski

Bemutató dátum: 2013. október 10. 

Műfaj: thriller

Előzetes korhatár-besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Hossz: 146’

Feliratos

Eredeti honlap:

http://prisonersmovie.warnerbros.com/

www.facebook.com/provideofilm 

www.youtube.com/provideofilmhun

 

Mondd el a véleményed

Jelenet a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban c. darab sajtótájékoztatóján

Megmosolyogtató és könnyfakasztó pillanatok az X-Faktor első adásában