Fontos szabályok, trendek a női átmeneti kabátok esetében

Hirdetés

A téli nagykabátok már túl vannak a szezont záró mosásukon is, lassan elfoglalták helyüket egy időre újra a szekrény mélyén. A következő kedvelt, évszaknak megfelelő ruházat az átmeneti kabátok között keresendő, és szerencsére a jó időnek, már egy ideje újra viselhetjük ezeket a kiegészítőket. A reggeli és délutáni időben, illetve enyhe, szeles időben igazán fontos, hogy legyen nálunk ilyen dzseki, gyakorlatilag a nyár beköszöntéig állandó társunk lehet.

A trendeket látva az idei évben sem szűkölködhetünk az átmeneti kabátok esetében. A kialakítások, formák és színek alapján az eddigieknél is nagyobb lehetőségünk lesz a megfelelő dzseki kiválasztására, most néhány fontos szabályt és típust szeretnénk megosztani veletek.

Hirdetés

Steppelt fazonok a topon

Lassan néhány éve elmondhatjuk, hogy ez a típus bebetonozta magát a divat toplistán. Színekben és steppelési típust tekintve sincs határ, hibázni sem tudunk, hiszen annyira menők, lazák és könnyedek ezek a dzsekik, hogy mindenkinek remekül állnak. Kapucnis változatban, illetve különböző hosszúságban is elérhetőek, egy darabot mindenképpen szerezzünk be magunknak. Hol? Például itt: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Noi-dzsekik_Tavaszi-13014.html

Farmerkabát – ezt nem lehet megunni

Ha jól végiggondoljuk, igazából évtizedek óta kisebb-nagyobb megszakításokkal a farmerkabát mindig jelen volt a divatpiacon. Talán a 70-es, 80-as években robbant be igazán. Érdekes, hogy férfiak és nők körében egyaránt népszerű, kicsit egy régi-új retro érzést csempészünk be viselésükkel mindennapjainkba. Még az is elképzelhető, hogy korábban szüleink által viselt korábbi darabok újra visszatérnek a divatirányzatba, ezek újbóli életre keltésével, még kizárólagos egyediséget kölcsönözhetünk magunknak. Nadrággal és szoknyával is bátran kombinálhatjuk.

Parkára fel

Újszerű kabáttípusként hódít az úgynevezett parka. Na, nem a téli, vastagabb változatára kell gondolni a dzsekinek, hanem a vékonyabb, könnyedebb és lazább típusára. Összehúzható és hátul hosszított kialakítása népszerűvé teszi, elegánsabb eseményekre is bátran magunkkal vihetjük. Fázósabb, a hideget hamarabb észlelő hölgyeknek kifejezetten ajánlott.

Softshell dzseki túrázáshoz

Ha már a hidegnél tartottunk, akkor a parka kabátok mellett feltétlenül szólnunk kell a softshell felsőkről is, amelyek szintén rendkívül jó időjárásállóak, túrázáshoz és kiránduláshoz elsőrangúak. Aki szereti a sportosabb stílust, de azért valami újszerűre is vágyik, akkor jelentjük, megtalálta a legideálisabb választást – ez kétségkívül a softshell lesz. Számtalan kivitel és fazon közül választhatunk. Stílusunkhoz leginkább közel álló darabok beszerzésével hosszú időre bebiztosíthatjuk magunkat az átmeneti kabátokat tekintve, biztosak vagyunk ugyanis abban, hogy évekig meghatározó lesz ez a divatirányzat. Próbálj ki merészebb, elsőre talán meghökkentőnek tűnő változatokat is, biztos lehetsz benne, hogy a visszajelzések pozitívak lesznek családod és barátaid körében is.

Mondd el a véleményed

Marónátron – válasz rejtvényhez

Április 22-én jön A tizenötödik musical