Fotózás fiúknak-férfiaknak

Hirdetés

Férfi modellfotózás: Kezdő és profi modellfotózás mellett specialitásunk modellképek készítése társkereséshez, ismerkedéshez.

 

A jó modellfotóhoz nem kell edzeni, sem fogyókúrán átesni, mert sokakat ez tántorít el a fotózástól. Ebben hasonlítanak a férfiak leginkább a nőkre. Nekünk az a feladatunk, hogy rátaláljunk az egyéniségedre, az előnyös testtartásaidra, a mosolyodra, a nézésedre, mindenre, ami rád jellemző és pozitív. Nem szabad erőltetni semmit, figyelünk arra, hogy a szemedből vágyakozás és ne félelem, lelkifurdalás csillogjon.

Hirdetés

modellfotózás férfiaknak

portfólió készítés fiúknak

férfi fotózás

fotók társkereséshez

Ha kiemelkedően jó fotózást szeretnél, ne foglalkozz magaddal, bízd ránk ezt a munkát. A modellfotózás a megjelenés művészete. A jó, menő ruhák nyilván emelik a portfólió színvonalát, de ez nem ruhabemutató. Egy ruhában is tökéletes sorozatot lehet alkotni. Nagyobb volumenű fotózásoknál különleges ruhákat szerzünk be neked, de ha nincs jó ruhád, szólj! Van egy olyan kis csomagunk, amely tartalmaz két nagyon trendi felsőt is. A beállításokról annyit, hogy a nagy filmek nagy férfi színészeinek legendás pozitúráiból bőven merítünk egy fotózáson a te személyiségedre írva. De megmondom, mikor a legjobb egy férfi modellsorozat: ha magadat adod! A hétköznapi magadat, olyat, amilyen vagy, amilyennek ismernek. A fényképész pedig összehozza ezekből a te legszebb pillanataidat! Az idő múlásával mindenki változik, minden évnek megvannak a sajátos pozitív kisugárzásai.

ferfifotozas3

Ne halogass egy fotózást, vágj bele, és ne csak egyszer az életben! Fotósorozatok 10.000,- Ft-tól!

www.profi.fenykepesz.eu

www.kaszasbence.hu

Kaszás Bence Tel: 06308519111

 

Mondd el a véleményed

Negyvenhét magyar cselgáncsozó indul a Budapest GP-n

Ismerj meg jobban TAG