Frank Herbert – A Dűne gyermekei könyv pdf – Íme a könyv online!

Frank Herbert – A Dűne gyermekei könyv pdf – Íme a könyv online!

A Dűne örökre megváltozott. Paul Muad-Dib, a Kwisatz Haderach, a jövőbe látó messiás olyan folyamatokat indított el, amelyek túlnőttek az embereken, és a mindenség legfontosabb helyévé tették az Arrakist. Ám Muad-Dib nincs többé, elnyelte a sivatag mélye. Öröksége azonban tovább él.

Paul gyermekei, Leto és Ghanima kénytelenek szembenézni a sorssal, melyet a történelem nekik rendelt. Az Impérium trónjának várományosaiként nemcsak emberek milliárdjai imádják és gyűlölik őket, de a legveszedelmesebb politikai intrikák középpontjában állnak. Mi a terve Aliának, aki Régensként uralja a világegyetemet? Miért tér vissza évtizedes távollét után nagyanyjuk, Lady Jessica az Arrakisra? Kicsoda a titokzatos Prédikátor, aki a Mahdi egyháza és az új világ ellen szónokol? És hogyan változnak meg az erőviszonyok, amikor újra színre lépnek a trónfosztott Corrinók? Az ikreknek és támogatóiknak nemsokára rá kell döbbenniük, hogy az események sokkal nagyobb áldozatot követelnek tőlük, mint amire eddig gondoltak volna.

Frank Herbert – A Dűne gyermekei könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Frank Herbert – A Dűne gyermekei könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Irene Adler – Sherlock, Lupin és Én – A cilinderes férfi rejtélye könyv pdf – Íme a könyv online!

Frank Herbert – A Dűne homokférgei könyv pdf – Íme a könyv online!