Ganxsta Zolee: “Ha jövőre is ez lesz, kolostorba vonulok!”

Hirdetés

 

Újra hokiütőt ragadtak a sztárok

 

Hirdetés

Visszavágóra áhítozott Ganxsta Zolee – megkapta. A tavalyi nagysikerű rangadó után, idén újra korcsolyát és hokiütőt ragadva csaptak össze a jégkorong-rajongó sztárok és a profik. Harsányi Levente egy sportsérülés miatt bokavédővel, Ganxsta Zolee, Kiki és a Neotonos Végvári Ádám pedig profikat megszégyenítő magabiztossággal érkezett az összecsapásra, ahol kiderült ki is a pálya igazi ördöge.

 

A tavaly első ízben megrendezett nagysikerű meccs után újra barátságos mérkőzésen, vegyes csapatokban feszültek egymásnak a hoki rajongó sztárok és a magyar jégkorong-válogatott titánjai. Ganxta Zolee, Végvári Ádám és Harsányi Levi fehér mezt öltött, míg a kékbe bújt profikat Kiki és Lotfi Begi erősítette volna. A Compact Disco grúvmestere azonban lebetegedett, így az Első Elemet énekesének egyedül kellett helytállnia a hivatásos játékosok között.

 

“Idén is nagyon élveztem a játékot, szerintem ez látszott is rajtam. Sajnálom Begit, de így is iszonyatosan erős volt a csapatunk. Igazán eseménydús mérkőzés volt, nem semmi, hogy 21 gól született, és ráadásul Ganxsta is megkapta a visszavágóját, bár szerintem nem pont így képzelte” mesélte Kiki, aki azt is hozzátette, hogy ugyan ezek a meccsek nem a vérre menő küzdelemről szólnak, de az öltözőben azért rendesen ment a zrikálás.

 

Hirdetés

Ganxsta Zolee csapata tavaly egyetlen góllal maradt alul a finnek kedvenc vodkája szervezte rangadón, éppen ezért idén semmit sem akart a véletlenre bízni. A rapper a fontos meccsre legnagyobb rajongóját is magával hozta: kislánya Zoé egy pillanatra sem vesztette szem elől a korongot, gondosan számolta a gólokat a Kőbányai White Sharks Jégpályán. A történelem azonban megismételte önmagát.

 

“Az idei játékba mindent beleadtam, biztos voltam benne, hogy mi nyerünk. Tavaly is győznünk kellett volna, de a bíró valamit félrenézett, amit azóta sem tudok megbocsátani neki… A visszavágás most az én hibámból nem jött össze, rossz passzt adtam a hosszabbításban. De jövőre is itt leszünk, és biztosan nyerünk. Ha akkor sem jön össze én komolyan mondom kolostorba vonulok!” jelentette ki Zolee. 

 

Ahogy a Finlandia csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

 

Mondd el a véleményed

Csillaghercegnő – Pályázati kiírás általános iskolák számára

Nyerj jegyet a dec. 6-i HIP HOP Fesztiválra!