Ismét egy kis finomságot hoztam nektek, ezúttal egy kávékrémes gesztenyés édességet. A kávékrémpor hónapokig kallódott az asztalomon, és várta a megfelelő felhasználási módját, aminek akkor jött el az ideje, amikor gesztenyepürét kívántunk… Önmagában is nagyon fincsi egyébként a krém, de így még jobb volt szerintem. 🙂 Az elkészítése kb 5-10 percbe telik, és tökéletes desszert lehet akár vendégvárásra is. 🙂
Hozzávalók 2 személyre:
– egy dr Oetker kávés-csokis krém por
– 250 ml tej
– gesztenyemassza
– tejszínhab
A zacskón lévő leírás alapján elkészítettem a kávékrémet a 250 ml tejjel, ezt kettéosztottam két üvegpohárba, nyomtam rá tejszínhabot, és reszeltem rá gesztenyemasszát… A tetejére is szerettem A teljes cikkért KLIKK!
Hirdetés
Forrás: Thimmyke lakk kuckója
Mondd el a véleményed