Geszti Péter haragudott Oláh Gergőre, amiért nem hallgatott rá!

Hirdetés

Az X-Faktorban múlt héten kialakult a három legjobb énekes mezőnye, Csobot Adél, Antal Timi és Oláh Gergő személyében. Az énekesek hatalmas verseny előtt állnak. Mentoraik mindent megtesznek azért, hogy mentoráltjaik a legjobb formájukat hozzák. Tanácsokat adnak nekik, olykor építő krikával illetik őket.

Hirdetés
Geszti Péter így kampányol Oláh Gergőért

A Gringó Sztár énekese, Geszti Péter a kezdetektől látja a kivételes tehetséget Oláh Gergőben. A mindössze 24 éves énekes úgy mozog a színpadon, és úgy adja elő a dalokat szombatonként, mint, aki évek óta ezt csinálja. Pedig az ő sorsa bizony elég nehézzé vált, és nem állt mindig a színpadon. A közmunkából kiszakadni vágyó fiatalember bármit megtesz azért, hogy sikeres énekes legyen. Gergő szeretné, ha a családjának szebb életet teremthetne. 

Az X-Faktor sztárja a 9. adás alkalmával is hatalmas showt csinált

Oláh Gergőt az egyik legnagyobb esélyesnek tartják az X-Faktor győzelmére. Ezt bizony eszti Péter is így gondolja, és ahol tudja ezt hangoztatja is. Facebook oldalán például a következő sorokkal szeretné a közönséget arra buzdítani, hogy Oláh Gergőre szavazzanak: “Négy hónapja ismerem. Egy rossz szava, egy rossz mozdulata nem volt.

Hirdetés

A tekintete olyan, mint a hangja: tiszta és erős. Imádja a gyerekeit és a feleségét, belőlük nyeri az erejét, a szeretet élteti őt. És persze a zene. Ilyen ember nincs is. Szoktuk is mondani neki: neked avatar fejed van!

Amikor mélyponton volt, lebetegedett és elfáradt, haragudtam rá, mert nem hallgatott rám, nem osztotta be jól az erejét, nem tanult meg vigyázni magára. Magába fordult, és amikor kérdeztük őt, mi a baja, elhárította a kérdéseket. Tudtam, hogy hiányzik neki a családja. Sokat beszélgettünk, és láttam a felismerést a szemében: felelősséggel tartozik a családjának, és felelősséggel tartozik magának. A családjának azért, hogy kiemelhesse őket a szegény sorból. Magának pedig azért, mert aki a saját tehetségével rosszul bánik, az a legnagyobb bűnt követi el, és nem érdemli meg az élettől a sikert. Amikor összeszedte magát, visszanyerte erejét és csillogását, tulajdonképpen a szemem előtt vált egy helyes srácból fiatal férfiemberré. Méltó rá, hogy győzzön, méltó a támogatásra! HAJRÁ 1799 GERGŐ”

Gergő és Péter nem csak szakmai kapcsolatot ápol, hanem barátok is

Csákó Zsuzsanna 2012.12.11.
Mondd el a véleményed

Müller Attila bealudt vezetés közben, és majdnem az életébe került! (+videó)

MAGNA CUM LAUDE-Évzárás Magnatikus módra