Getaway – új klippet dobott ki a REVO.PROJECT

Revo Project
Revo Project
Hirdetés
Fotó: Fejes András – Facebook

Getaway címmel új klippel jelentkezett nemrégiben Zórád András formációja, a REVO.PROJECT. András Magyarországon freestyle mc bajnok volt, majd Angliába költözése után angolul kezdett dalokat írni és zenét szerezni. Stílusát leginkább dallamos hiphop/soul zeneként lehet legjobban jellemezni. Sok zenésszel dolgozik együtt, de a formációban állandó tagja Rónai Zsolt gitáros,  akivel már 4 éve tart az együttműködés. Heti jam session host-jai is voltak a Bródy Studióban 3 évig minden hétfő este. Élő koncertjeik teljesen egyedülálló hangzást mutatnak meg 7 tagú zenekarral. Amíg tart a karantén, élő stream koncert sorozatba kezdenek. A dalról András így nyilatkozott a Divatikonnak:”Ez a szám körülbelül 3 hete született. Nem volt betervezve, hamarosan jönnek ki az albumunkról kislemezek (márciusig még 3 klipp!), viszont úgy gondoltam, hogy ezúttal nem a sor végére teszem az új szerzeményt, hanem az elejére. Ilyen ‘friss’  dalt még sosem jelentettünk meg. Ebben az is közrejátszik, hogy az egész egy freestyleként indult, amihez egy ‘otthoni’ 1 perces videót akartam forgatni, az általános hangulatról és arról, hogy milyen gondolatok járnak a fejünkben. Aztán átküldtem Zsoltinak, Őt is egyből megihlette és egykét gitárt fel is vett rá azonnal, így már egy egészen más dal lett és egyre inkább megszerettük.”
A dal szövegében egy adott hangulatot fog meg, azt, hogy mindnyájan be vagyunk zárkózva és latolgatjuk, vajon mi miért történik. Mint a srácok mondják: egyáltalán nem vírustagadó! Inkább arra utal, hogy egészen ellentmondásos híreket és információkat kaptunk az elmúlt egy évben, nem tudni mi az igazság, valamint kezd már kicsit sok lenni a bezártságból, ezért is jó lenne már egyszerűen csak lelépni. Erre utal a nóta címe is: Getaway.
Arról is szó esik, hogy van, aki túlreagálja, pedig semmi új nincs ‘its live you can post it, your hands better wash it” – “moss kezet”.
Az emberiség együtt felelős a kialakult helyzetért. Az állattartás minősége és a tömeges utazás nagyban tesz a biodiverzitás ellen, ezért könnyebben alakulnak ki pandémiák.
“Nem most először beszélek ilyen témákról, hisz ez a REVO.PROJECT egyik lényege – mind szövegileg,  mind pedig zeneileg kicsit eltérni a mainstreamtől, de mindez mégsem egy extrém metál vagy punk hangzásban, hanem igazan szerethető és eredeti dalok formájában. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne már visszatérni a ‘normális’ élethez.”- zárta a klippel kapcsolatos gondolatait Zorád András.

Mondd el a véleményed
Photo: Arjan van Duijn - https://www.facebook.com/ArieVanDuijnFotografie

Useless – new music video from I’ll Get By

Jeanny

Mindig együtt – új klippel jelentkezett Jeanny (klippremier)