Gianni fehérnemű modellekre vadászott

 

Igazi macsó különítmény sorakozott fel a Mitől szexi a nő? kampány nyitóeseményén. Danny Blue mentalista, Herczeg Zoltán divattervező, Hajas László mesterfodrász, a Megasztár két szívtiprója Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont, illetve Gianni is arra vállalkozott arra, hogy a nagy nyilvánosság előtt beszéljenek arról, hogy mi a számukra vonzó egy nőben.

Hajas Laci kiemelte, hogy a kisugárzás nagyon fontos szempont számára, de kell, hogy legyen valami plusz is egy nőben. Bozont bevallása szerint nem egy válogatós típus, egy csinos nő egy szép fehérneműben rögtön elvarázsolja. A fiúk ezután megcsodálhatták az International Lingerie Model Of The Year fehérneműs modellversenyének néhány jelentkezőjét, akik közül kiválaszthatták a számukra legszexibb hölgyet. Sztárjaink közül volt, akinek nem is egyet sikerült kiválasztania, Hajas Laci és Gianni is kapásból két lányra is tette le a voksát.


Azoknak a hölgyeknek, akiket a sztárzsűri nem választott ki sincs oka a panaszra, ugyanis mindannyian esélyesek arra, hogy az ILMS modell verseny első helyezettjei legyenek.

 

Mondd el a véleményed

Próbáld ki magad!

Fókuszban az egészségmegőrzés