Gianni veszélyes kihívások elé áll

Hirdetés

 

Gianni Annoni úgy döntött, elindul élete legveszélyesebb snowboard versenyén, egy komoly snowboard versenyen, Franciaországban, amely egy kicsit sem veszélytelen a hírességnek.

 

Hirdetés

Hirdetés
Az olasz étteremtulajdonos számára nem újdonság a síelés, ugyanis  3 éves kora óta űzi e téli sportot, de soha nem indult még országos snowboard versenyen. A veszélyes helyzetet tetézi a tény, hogy 3000 méter magasból indul, ahol egy szinte függőleges falon kell lecsúsznia.  Gianni azonban eltökélt, és semmi sem tántoríthatja el tervétől: rajthoz áll Franciaországban a Naturelle Országos Freeride Bajnokságon, a legprofibb snowboardosok között.

 

Gianni negyven évesen komoly kihívás elé állítja magát és elindul egy snowboard versenyen, Varsban. 

 

„Minden évben elmegyek a hegyekbe csúszni, mert a friss levegő, a hó látványa nagyon nyugtat. De idén nem egy hagyományos snowboard táborra vágytam, úgy gondoltam, megmérettetem magam és elindulok egy versenyen is, amelyet történetesen Franciaország legszebb hegyén rendeznek. Itt a kikapcsolódás és az igazlom is adott”–mesélte Gianni, akitől megtudtuk, vakmerősége egyszer már csúnya véget ért. Huszonhárom évesen ugyanis síbalesetet szenvedett és műteni kellett a lábát. Ekkor váltott snowboardra, amit egyáltalán nem bánt meg, sőt.

 

„Olaszországban már egyszer részt vettem egy helyi versenyen, de annyira ügyetlen voltam, hogy értékelhetetlen volt a teljesítményem” –  nevetett Gianni, aki azóta sokat fejlődött és február 4-ig, a tábor kezdetéig folyamatos edzésben tartja magát: pilatesezni jár, biciklizik és még a dohányzást is abbahagyta.

 

„Nem akarom megnyerni a versenyt, de ennek a sportnak nem is ez a lényege. Megvan bennem a versenyszellem, ugyanakkor meghagyom a lehetőséget a fiataloknak. Egyszer ők is öreg rókák lesznek” – jegyezte meg viccesen.

 

 

Hajrá Gianni!


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.11.

 

 
 
Mondd el a véleményed

Eurovízió 2012 a legjobb 20 magyar

Nem riválisok!