Gönczi Gábor a szigorítás ellenére is fotózott

Hirdetés

A Dallas a nemzetközi televíziós egyik kultikus sorozata, új részei már meghódították az amerikai rajongókat. Hazánk az első olyan európai ország, ahol szinkronizáltan mutatják be az új epizódokat. Gönczi Gábor, a Fókusz riportere egyedüli magyar újságíróként vehetett részt azon a londoni sajtóbemutatón, amely egész Európában elindította a Dallas-őrületet.

Hirdetés


– Nagy Dallas-rajongóként elmondhatatlanul boldog voltam, amikor kiderült, hogy a csatorna engem küld Londonba és én készíthetek interjút a sztárokkal – mondta Gönczi Gábor. – Bár szigorúan kikötötték, hogy az újságírók sem autogramot, sem közös képet nem kérhetnek, úgy alakult, hogy nekem ez mégis sikerült, és ezzel egy húsz éves álmom valósult meg. Mivel hamarabb odaértünk a sajtótájékoztató helyszínére, úgy gondoltuk, megiszunk még előtte egy kávét. Arra azonban én sem számítottam, hogy a bárban épp mellém ül le partnerével Patrick Duffy ugyanilyen szándékkal. Nem sokkal később Larry Hagman is csatlakozott hozzájuk, aki arra bíztatta őket, menjenek most már az interjúk helyszínére. Ekkor elindultak felénk, én pedig, minden bátorságom összeszedve eléjük álltam és megkértem őket egy közös fotóra. Kedvesek voltak és közvetlenek, de az esemény szabályozottsága miatt ezután erre már nem volt több lehetőségük. Larry Hagmant valószínűleg ez az új sorozat „hozta vissza az élők sorába”, hiszen a forgatások alatt is kapott kemoterápiás kezeléseket. Ő egyébként minden riporternek a mellénye zsebéből előhúzott Jockey-dollárral kedveskedett. Samantha 71 évesen úgy néz ki, mintha 45 lenne, elképesztően gyönyörű! Szerelmet vallottam neki és persze rákérdeztem, mi a titka, hogy ilyen jól tartja magát. Bobby talán élőben idősebbnek néz ki, mint egy 63 éves férfi, viszont ő volt a legkedvesebb mindannyiuk közül. Érdekes egyébként, hogy Linda Gray egyszer, Larry Hagman kétszer járt Magyarországon, és élénken emlékeznek az itt eltöltött időszakra. Ami a bemutatót illeti, hihetetlen profizmus jellemezte az egész eseményt: a színészeknek reggel kilenctől este kilencig, ötpercenként beosztották a napjukat, csupán egyórás ebédszünettel egész nap a sajtó rendelkezésére álltak. Az interjúkra pedig a színészeket egy legalább 15 fős stáb kísérte el: többek között menedzser, sajtós, stylist, sminkes, fodrász is végigülte velük az összes beszélgetést, hogy biztosan minden pillanatban a legjobb formájukat hozzák.

Hirdetés

Gönczi Gábor londoni utazása és a Dallas hat főszereplőjével készített exkluzív interjú a ma esti Fókuszban lesz látható, a Dallas új részei augusztus 29-étől jelentkeznek az RTL Klubon.

Forrás: RTL Klub
Mondd el a véleményed

Újabb villalakó zenei bukásának lehetünk tanúi!

Hatalmas szülinapi buli sztárokkal!