Gönczi Gábor és Tatár Csilla: Egységben az Erő!

Hirdetés
 
 Számos híres páros karrierjében mutatkozott meg az egység előnye. Nem hiába politikusok feleségeikkel karöltve nyernek kampányokat, illetve színészek és színésznők közösen futnak be óriási népszerűséget.

                                              
 

  Egy tehetséges ember is elég ahhoz, hogy nagy dolgokat érjen el, de ha kettő van, az már elsöprő is lehet.
Nem csupán a karrier építésben, de a magánéletben is támogatják egymást, úgynevezett szövetségben élnek, így sokkal könnyebben tudnak pályájukra koncentrálni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg a közös téma és kapcsolódási pont.
 
Ilyen szövetségért nem kell Hollywood-ig mennünk; Gönczi Gábor és Tatár Csilla szinte pályájuk elején találkoztak, és gyakorlatilag együtt értek el sikereket, mondhatni párhuzamban egymással. Tették ezt úgy, hogy rivális csatornáknál dolgoznak. Ez azonban soha nem jelentett problémát. Csilla egy korábbi interjúban elárulta, hogy ez még harmónikusabbá teszi kapcsolatukat. Mivel mindketten hasonló munkakört végeznek, megértik egymást, de ugyanakkor nincsenek állandóan egymás közelében, így nyugodtabban tudnak koncentrálni feladataikra. Fontosnak tartják, ha hazaérnek, akkor beszámoljanak egymásnak és megbeszéljék az aktualitásokat.

                                                                                                   

Hirdetés

 
Gábor azt is elmondta, hogy azért is jó Csillával a kapcsolatuk, mert megérti és átlátja mivel jár ez a szakma, így nincsenek félreértések vagy balhék amiatt, hogy későig dolgoznak, képernyőn vannak, esetleg a műsorvezető együttesével lép fel.
   Legutóbb Csilla kapott elismerést a Glamour-on, ahol az Év műsorvezetője díjat vihette haza, férje pedig nagyon büszke volt párjára.
 

Hirdetés

   

                                                                                

2012.04.11
Farkas Clarissa

Mondd el a véleményed

Pokorny Lia

Ákos a 80-as évek szellemében! Jön az új kisfilm!