Gubás Gabi táncra perdítette Koltai Róbertet!

Hirdetés

 

Egy különleges rendezvényen vettek részt a Thália színház új Starfactory című musicalének szereplői. Az Instant romkocsmában tartott sajtóeseményen a színészek bemutattak három dalt az előadásból és néhány emlékezetes percet is szereztek a sajtó képviselőinek. Jelen volt többek között, Koltai Róbert, Gubás Gabi, Nagy Adrienn, Kováts Vera, Baronits Gábor, Puskás Peti, Laklóth Aladár, Hunyadkürti István és Vida Péter is.

 

Hirdetés

A romkocsmában tartott stábbulin az összes szereplő, Horváth Péter rendező, Gém Zoltán szerző és a teljes alkotói csapat is részt vett, így a hangulat garantált volt. A szereplők közösen adtak elő két dalt az új magyar musicalből, Gubás Gabi pedig egy szólóprodukcióval is elbűvölte a sajtót. Darabbeli karaktere egy orosz származású, erős akaratú édesanya, így egy kis akcentust is belecsempészett a dalba, melynek előadása közben Koltai Róbert, pattant fel és vitte táncba a szépséges színésznőt.

Egy kis ízelítő a darabból:

{youtube}NIS3y2UvYug{/youtube}

 

Hirdetés

Az esemény helyszínválasztása nem volt véletlen, hiszen a darab a tévés tehetségkutatók világába kalauzol felfedve azt is mi húzódik a csillogó világ hátterében, mi zajlik a kulisszák mögött. Igyekszik bemutatni a mai fiatal generáció életét, amelyhez hozzátartoznak a romkocsma bulik – a darab több jelenete is egy ilyen helyszínen játszódik. Megismerteti a nézőkkel a szereplők műsor utáni életét, figyelemmel kísérve személyes sorsuk alakulását, sikereiket és bukásaikat egyaránt!

A főszereplők közül többen is egy tehetségkutató műsorban váltak országosan ismertté, így személyes tapasztalatuk is segítségül szolgál a darabbeli karakterük megformálásában.

 

Az energikus, pörgős darab, melyet június elsején láthat először a közönség, minden fiatalt és fiatal lelkületű nézőt magával ragad majd, ebben segítenek a slágergyanús betétdalok és a fantasztikus színészek játéka.

 Még egy videó a sajtótájékoztatóról:

{youtube}8nHjGPxdW1k{/youtube}

Szereplők, akik részt vettek a bulin:

Koltai Róbert

Gubás Gabi

Laklóth Aladár

Kováts Vera

Nagy Adri

Baronits Gábor

Puskás Peti

Hunyadkürti István

Mező Zoli

Egri Bálint

Vida Péter 

Kékesi Gábor

Tóth Eszter

Trecskó Zsófi

Molnár Gyöngyi

Heckler Melinda

 

A darab rendezője: Horváth Péter

Szerző: Gém Zoltán

Koreográfus: Bóbis László

 

Mondd el a véleményed

DVD/Blu-Ray lemezen a legújabb Tim Burton-mese: Frankenweenie

Kedvcsináló a Starfactory c. színdarabhoz