Gyereknapot tartanak a Budaörsi Repülőtéren – íme a 2024-es esemény részletei

⚽
Hirdetés

Gyereknapot tartanak a Budaörsi Repülőtéren 2024. május 26-án, vasárnap. A rendezvény ingyenesen látogatható, és számos izgalmas programmal várja a családokat. Lesznek sétarepülések, katonai kiállítás, óriásbuborék show, valamint ugrálóvárak és kreatív foglalkozások a gyerekek számára.

A gasztro udvarban különféle finomságokat kóstolhatnak az érdeklődők, és jelmezes animátorok is szórakoztatják a vendégeket​ (Szallas.hu)​​ (Programturizmus)​.

A repülőtér könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, például a 187-es és a 87-es buszokkal, amelyek megállnak a Budaörsi repülőtérnél​ (Szallas.hu)

Hirdetés

GYEREKNAP A BUDAÖRSI REPÜLŐTÉREN

Az eseményre ingyenes a belépés, érdemes a teljes családdal, akár nagyszülőkkel is kilátogatni.

A repülés rajongói gyermeknapon sem maradnak programok nélkül, hiszen május 26-án, vasárnap egész nap ismét izgalmas élmények várnak kicsikre és nagyokra egyaránt a Budaörsi Repülőtéren.
A rendezvényen rengeteg érdekes és izgalmas program várja a családokat. Kicsiknek és nagyobbaknak is érdemes ellátogatni a Repülőtéri Gyereknapra: óriás játékokkal és sporteszközökkel lehet játszani, lesz óriásbuborék show, jelmezes animátorokkal is találkozhatnak a gyerekőcök és a legkisebbekről sem feledkeztek el a szervezők, hisz MVM babajátszó is lesz.

És ezúttal duplán érdemes az ég felé figyelni, hisz az utazó planetárium is megtalálható lesz a Budaörsi Repülőtéren, így a nap folyamán folyamatos csillagászati előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. Dőlj hátra a kényelmes székben, és készülj az égi előadásokra.

Repülőtér lévén persze a legnagyobb élmény a sétarepülés lesz, amit a repülés szerelmesei biztosan élvezni fognak. De emellett több katonai járművet is megtekinthetnek az érdeklődők.
Az esemény alatt nem fognak éhezni sem az érkezők, hiszen gasztro udvar is várja őket, ahol finom ételeket és italokat lehet majd fogyasztani.

Összességében, ha te is szeretnél egy igazán emlékezetes Gyermeknapot eltölteni a családdal, akkor mindenképpen látogass el a Budaörsi Repülőtérre 2024. május 26-án 9-18 óra között! A sokféle program és a jó hangulat garantáltan felejthetetlen élményeket fog nyújtani mindenkinek. Ne hagyd ki!

Ez a cikk Gyereknapot tartanak a Budaörsi Repülőtéren – íme a 2024-es esemény részletei először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed
⚽

Ferencváros–Újpest 2024 május közvetités, online

⚽

Cserháti Zsuzsa – Csak a szívemet adom