A gyerekzsúrok nélkülözhetetlen alapkelléke: Buborék Party CD!

Hirdetés

buborék eleje.indd

Hazánk egyik kedvenc gyerekzenekara ezúttal egy óriási gyerekparty-ba kalauzolja kis hallgatóit. Vicces, bohókás, ugyanakkor színvonalas szövegvilágú és hangszerelésű albumukkal nemcsak a gyerekeket, szüleiket is jó kedvre derítik. A Buborék együttest nem lehet megunni, szinte minden egyes szerzeményük más stílusú: a ragtimetól kezdve a countryn keresztül, a lágyabb dallamvilágig minden megtalálható az új lemezen.

A Minimaxból is jól ismert ’Vendégcsalogató’ és a ’Lakodalom’ pörgős ritmusa egészen biztos, hogy táncra csábít majd kicsit és nagyot egyaránt. A ’Totyogó’ fülbemászó dalocskája pedig a most járni tanuló babák kedvence lehet. A ’Bicikli’ nem titkolt célja, hogy a természetbe kicsalogassa az aprótalpúakat és megszerettesse velük a kerékpározást, illetve a kerékpározás szabályaira is felhívja a figyelmet. A ’Fogorvos’ nóta talán mindenki számára egy kicsit barátságosabbá teszi a félelmetes fogászati kezeléseket; a ’Hangyaálom’ pedig a megnyugtató bölcsesség éneke – „kicsiként is lehet nagyot tenni”. Az együttes számára fontos, hogy lemezeikkel hasznos és okos dolgokra tanítsák a gyerekeket, így még a közlekedési jelzőtáblákról és jelzőlámpákról is írtak egy dalt.

Hirdetés

A Buborék Party CD mellett a zenekar új szerzeményei csendülnek fel a hamarosan megjelenő ’Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai II.’ című mesés kiadványon is, és nemrégiben egy fotó stúdió is megkereste a zenekart, hogy ’Manó Fotó’ című dalocskájukkal népszerűsíthessék brandjüket.

A Buborék együttes negyedik lemeze a karácsonyfa alá is bekerülhet, de a farsangi buli szezonra, vagy éppen a gyerkőc szülinapi zsúrjára is felvértezhetjük magunkat a CD-vel. Január végén egy lemezbemutató ’Buborék Party’-ra invitálja majd közönségét a zenekar.

 

Tracklista:

 1. Varázsecset
 2. Totyogó dal
 3. Farmon
 4. Bicikli (a”Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai II.” c.CD-ről)
 5. Vendégcsalogató
 6. A fogorvos
 7. Itt az ősz
 8. Eső
 9. Hangyaálom
 10. Lakodalom
 11. Közlekedési jelzőtáblák
 12. Buborék Berci
 13. Manó Fotó

 

Szöveg: Kovács Csilla

Zene: Kerékgyártó László

A Buborék együttes felállása:

Kovács Csilla – ének

Beczelly Csaba – basszusgitár, vokál

Kerékgyártó László – gitár, ukulele, vokál

Kocsis Olivér – billentyűs hangszerek

Macsuga László  – dob

Morvai Gábor – szaxofon, billentyűs hangszerek, vokál

 

Széles L. Gábor
2014.12.16.

Mondd el a véleményed

Rising Star – egy új esély – vasárnap 18:55

A Macska – 64. rész