Gyerünk a cukiba!

Gyerünk a cukiba!

Egyre több ember szenved valamilyen ételintoleranciában, a leggyakoribb ezek közül a laktóz – és a gluténallergia. Szerencsére ma már nekik sem kell lemondani arról, hogy cukrászdába mehessenek, hiszen ma már a cukrászdák nagy része gondol az ételallergiában szenvedőkre, fogyókúrázókra, cukorbetegekre és az egészségtudatosan táplálkozókra is! Egyre fontosabb a jó minőségű alapanyagok előtérbe kerülése is, így van ez az ősz vezető ízeinél, a csokoládénál, a diónál, a gesztenyénél is!

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár