Gyógyító kövek

Hirdetés

 

A kövekkel való gyógyításról már 5000 évvel ezelőttről is vannak feljegyzések. Nálunk egyre elterjedtebb az ősi indiai gyógyászat is ajánl köveket betegségek esetében a test és lélek harmonizálására.

Mint sokan tudjuk, minden jegy szülöttének megvan a maga születési köve. Ezek a születési kövek többfélék lehetnek, előfordul, hogy egy fajta kő több csillagjegy mellé is van rendelve.

Hirdetés

 

Hirdetés

 Amikor a születési időnknek megfelelő kő a szívünknek is kedves, szívesen viseljük, akkor ez a kő számunkra szerencsekő. Amikor valaki ösztönösen ráérez egy kő vonzására, és kiválasztja azt, rendszerint az is bebizonyosodik, hogy annak a gyógyító hatása éppen az ő fizikai vagy lelki bajára lesz megoldás. 
Előfordul, hogy valaki azt mondja, nem hisz ezekben a gyógyhatásokban, ugyanakkor kiválasztja a neki megtetsző követ. Ilyenkor mondom azt, hogy a kő máris dolgozott, hiszen a lélekre gyakorolt hatását bizonyította. Amikor jó érzéssel nézünk és kezünkbe fogunk valamit, gondolataink pozitívvá válnak, innen már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a gyógyulási folyamat.

 

Tudja-e, hogy nem kell feltétlenül kézbe fognia egy követ ahhoz, hogy a vonzódása értelmezhető legyen?
Elég egy fénykép  a kőről, de akár csak a drágakő neve is válthat ki olyan érzést, amikor azt gondolja: ez a kő kell nekem.

 

Gyógyító kövek tisztítása

 

Használatbavétel előtt a köveket ajánlatos megtisztítani, mivel attól fogva, hogy kibányászták, megmunkálták, egészen addig, míg végső tulajdonosának birtokába kerül, sok kézen megy keresztül. 
A hosszú út során a gyógyító kő eredeti rezgési frekvenciája megváltozik, statikusan feltöltődik, így az nem funkcionál rendeltetésének megfelelően. Erre a tisztításra többféle módon van lehetőség.
A gyógykő használat előtt és után minden alkalommal tisztításra vár.

Néhány ismertebb gyógyító kő hatása:

Holdkő

A Holdkő segít a meddőségen és a hormonális problémákon!

Csillagjegy : Rák, Bak, Halak

Tulajdonsága :A holdkőnek lágy, harmonikus rezgése van. Ezért ne tegyük a napra, hanem a Hold fényével töltsük fel.

Gyógyhatása :A holdkő segíti a tobozmirigy működését.Testet és a lelket egyaránt harmonizálja.

A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák.Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás.Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk.

Sokan panaszkodnak újhold vagy telihold idején alvás vagy vizelési zavarokról, izgatottságról. Ilyenkor egy holdkövet ajánlott a párna alá tenni.

Éjszaka a tudattalan ideje, a holdkő segít, hogy felismerjük tudattalanunk üzenetét. Emlékeztet álmunkra, megmutatja érzelmi konfliktusainkat.

Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak mediális képességeink.

A rózsakvarc a szeretet köve!

Csillagjegy : Bika, Rák, Mérleg, Oroszlán

Gyógyhatásai:a lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, mágneses mezők abszorbeálása, használhatjuk kelések ellen, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében.Vérszegénység ellen, angina pectoris esetében, félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, erősíti az ereket, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot.Mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén, termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen.Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében is ajánlott!

Segíti az alkotó gondolatokat.

Jade:

Csillagjegy : Bika, Rák, Mérleg, Halak

Gyógyhatása :A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav – bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is.Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, félelmi állapotban a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.

Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat, segít megteremteni a lelki egyensúlyt.

Hegyikristály:

A hegyikristály a legnépszerűbb kövek közé tartozik.
 Lássuk hát, miért olyan különleges ez az ásvány, aminek hatását már a hagyományos orvoslás is elismeri, és használja a hegyikristály felhasználásával készült különböző műszereket.
A hegyikristályhoz hozzárendelhető:  
Csillagjegy : minden csillagjegy:

Tulajdonságai:Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít, minden kövek leggyógyítóbjaként tartjuk számon. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. 

A hegyikristály gyógyhatásai:Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, A végtagok fáradságérzete esetén is ajánlott. Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor hasznát vesszük.
Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
 Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére.
A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.

 www.boszorkanystudio.hu

Mondd el a véleményed

Szertartásmágia tanfolyam Zagiba Zoltán (Atlantiszi Tudás Rendjének mágusa) vezetésével

Farkas Zsolti még nem pihente ki győzelmét