Gyurta Dani rajongója lett Kim Wilde

Hirdetés

Gyurta Dani tehetségére Kim Wilde is felfigyelt. Bonnie Tylerrel, Dj Boboval és Kim Wilde-dal is nosztalgiázhatnak ezen a hétvégén a hallgatók a Class FM-en, ahol az izgalmas interjúk mellett az is kiderül, hogy Gyurta Dani olimpiai győzelme még Kim Wilde-ot is lenyűgözte.A Class FM-en napjaink legfrissebb és legnépszerűbb felvételei mellett az elmúlt évtizedek világslágerei is felcsendülnek, sőt, hazánk piacvezető rádiója hamarosan rendhagyó, retró hangulatú adás keretében zárja a hétvégét. Vasárnap exkluzív interjúk során mesél kizárólag a Class40 hallgatóinak magánéletéről, karrierjéről, Magyarországhoz fűződő viszonyáról Bonnie Tyler és Dj Bobo is. Az egykori popcsillag, Kim Wilde az olimpiai élményei kapcsán Gyurta Dani elképesztő teljesítményét sem hagyta szó nélkül, de napjaink legnagyobb zenei kedvenceiről is mesélt.

„London mellett otthon néztem az Olimpiát, este láttam, hogy az egyik sportolótok, Gyurta Dániel aranyérmes lett, nagyon szépen úszott, ezúton is gratulálok neki! Persze az angoloknak örülök a leginkább, fantasztikus volt ez az egész időszak” – idézi fel az ötkarikás játékok varázsát Kim Wilde, aki Magyarország hivatalos olimpiai kereskedelmi rádiójának azt is elárulta, kik a kedvencei a mai zenészek közül.

Hirdetés

Kim Wilde

„Az internet megjelenése mindent megváltoztatatott a szakmában. De szerintem jó idők járnak a zenei világban. Nagyon sok tehetséges női előadó van, például Emeli Sandé, vagy Jessie J. Igazán inspiráló a munkájuk, remek dalokat írnak, és kiválóan énekelnek, szóval mostanság nagyon szeretek zenét hallgatni.” – mesélte az énekesnő.

Vasárnap este érdemes tehát a Class FM-re kapcsolni, hiszen a magyarok mérvadó slágerlistája mellett Bonnie Tyler és Dj Bobo exkluzív és izgalmas megszólalásai is fűszerezik majd a Class40 műsorát.
Mondd el a véleményed

Nálunk járt az Apollo 23 legénysége!

Elsőként járták végig a Láthatatlan Kiállítást Görög Zitáék.