Ha ősz, akkor sorozatok!

Hirdetés
A pezsgő nyári élet végén, azt gondolnánk, hogy visszacsöppenünk a szürke hétköznapokba, ám akármilyen borús legyen is az idő, a sikersorozatok újonnan megjelenő évadai színt visznek az életünkbe.

 

Így jártam anyátokkal

Hirdetés

 

Szeptember közepén jelent meg az Így jártam anyátokkal 8. évadának nyitórésze, amelyre május óta vártak a rajongók. Az 1. évad 2005-ben indult és már 7 éve sikert sikerre halmoz. Remélhetőleg ebben a szériában, ami előreláthatólag az utolsó lesz, kiderül, hogy ki is Ted Mosby gyerekeinek anyja.

 

 

 

 

 

Gossip Girl

 
Október 8-án láthatjuk a Gossip Girl befejező évadának első részét. Blair Waldorf és Chuck Bass szerelme vajon beteljesül? A válaszra szintén május óta várakoznak a nézők, szerencsére holnap fény derül arra, hogyan is alakulnak a dolgok az Upper East Side-on.

 
 
 
 
 

 

 

 

 
Hirdetés
 
Vámpírnaplók
 
 
Végül a Vámpírnaplók új sorozatát láthatjuk, amely október 11-én kerül műsorra. A kitartó vámpírkedvelők végre megtudhatják, hogy bővül-e új taggal a vámpírok klánja.

Tehát idén ősszel sem kell attól tartanunk, hogy nélkülöznünk kell kedvenceinket, mert a többnyire 20 részes sorozatok egészen tavaszig kísérik életünket. Természetesen akkor sem kell majd aggódnunk, hiszen tavasszal startol a Trónok harca 3. évada. Szóval a mindennapi elfoglaltságaink elvégzése után, mindig lesz, ami mellett kikapcsolódhatunk.

 

 

Írta: Wukovics Vivi. 2012.10.07.

Mondd el a véleményed

Választott Geszti Péter és Malek Miklós!

Kialakult az X-faktor 2012 mezőnye!