Hajnalig bulizott Svarcival Palácsik és Vajna

Hirdetés

 

LOS ANGELES – Igazi álomesküvő volt Palácsik Tímea (30) és Andy Vajna (69) – magyar idő szerint – hétfő hajnalban megtartott lagzija. A szertartásra és az azt követő bulira az Oscar-díjra jelölt Antonio Banderas villájában került sor, amely méltó helyszín volt a pár és a díszes vendégsereg számára.

Hirdetés

Hirdetés

Sztárok. Edvin Marton hegedűművész és Arnold Schwarzenegger színész-politikus jót beszélgettek a lagzin

A Blikk információi szerint a lakodalom olyan volt, amelyről minden nő kislánykora óta álmodik. A nagy napra már hetekkel, hónapokkal korábban megkezdődtek az előkészületek, elvégre tudni lehetett, hogy a filmproducer és Tímea esküvőjére hollywoodi filmcsillagok is hivatalosak lesznek, akiknek kijár a luxuskörnyezet – nem beszélve az ifjú aráról.

A pálmafák között tartott esküvőn több színpad, vendégház, véget nem érő menüsor, hatalmas torta és pompa fogadta a sztárvendégeket. Az esküvőn természetesen Edvin Marton zenélt, akit lapunknak sikerült elérni. A hegedűművész fantasztikusan érezte magát a Vajna–Palácsik esküvőn, és igazi megtiszteltetés volt számára, hogy barátjának személyesen gratulálhatott élete legboldogabb napján.

Helyszín. Antonio Banderas villája pompás helyszínt biztosított a hajnalig bulizó násznépnek. Fotó: Northfoto

– Timi csodálatosan szép menyasszony volt,  fehér szőnyegen vonult be, többméteres fátylát húzta a földön, s körülötte mindent virágok és rózsaszirmok borítottak. Andy arcáról sem lehetett letörölni a mosolyt. Rengetegen megkönnyezték a Don’t Cry For Me Argentina című slágert, megható volt, hogy már férj és feleségként táncoltak együtt – mondta szűkszavúan Edvin.

A romantikus pillanatok után azonban igazi buli vette kezdetét Banderasék rezidenciájában. A násznép hajnalig ünnepelte a friss házasokat, Vajna és Palácsik esküvője így valóban emlékezetesre sikerült.

Úgy tudjuk, 30 évre visszanyúló barátságuk miatt Arnold Schwarzenegger mondott beszédet az esküvőn. A Terminátor sztárja a vendégsereg előtt elmondta, szerinte barátja remekül választott párt, mert Timi nemcsak szép, hanem rendkívül okos nő is.

– A lehető legjobbat választottad, Andy! – jelentette ki Schwarzenegger. A lagzin egyébként olyan világsztárok is jelen voltak még, mint például a magyar származású Goldie Hawn, vagy – értelemszerűen – a házigazda neje, Melanie Griffith.

Minden oké! Antonio Banderas kiváló házigazda volt, még Edvin Martonnal is összeállt egy képre

 

Mondd el a véleményed

Gyere Velem újratöltve! – A tizenkettedik

Új pasija van Ritának, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának