Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

Tudja, milyen az, amikor Magyarország első junior konyhafőnöke és Magyarország legszebben terítő juniorjai találkoznak? Óriások egymás közt! Kattintsanak a részletekért! A Nagy Terítékversenyt a Konyhafőnök Juniorral egy időben hirdette meg az RTL Online. Lehetőséget szerettünk volna biztosítani azoknak, akik számtalanszor örömet szereznek a családjuknak, és megmutatják, hogy ha terítésről és ízlésről van szó, ők a legjobbak. 

Számos rendkívül szép asztalteríték fotója érkezett a felhívásra, végül négyen részesültek jutalomban. 

Gáspár Márk lett az első, ezzel 1 db 40 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Légrádi Loretta lett a második, ezzel 1 db 35 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Csóka Balázs lett a harmadik, ezzel 1 db 25 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

A közönségszavazást Petendi Sára nyerte, ezzel ő lett a 100 ezer forint értékű utazási utalvány büszke tulajdonosa. 

Az események azonban itt még nem értek véget. Hegedűs Hanga, Magyarország első junior konyhafőnöke, a Konyhafőnök Junior győztese ugyanis úgy döntött, hogy vendégül látja a legszebben terítő gyerekeket egy reggelire, és ekkor adja át számukra a jól megérdemelt jutalmakat. Az esményen sajnos a második helyezett, Légrádi Loretta betegség miatt nem tudott megjelenni, de a többiek nagyon lelkesen kóstolták Hanga mesteri ételeit.
 

 

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Mc Hawer és Tekknő – Sírjon a hegedű

Kimaradt jelenet: Bandi egy medvével is szembeszáll