Harsányi Levente triatlonban is belehúz

Hirdetés

Feszített munkatempója mellett készül élete első triatlonversenyére Harsányi Levente. Az áradó vidámsága miatt is népszerű műsorvezető a budapesti Ironman nézőjeként szeretett bele a nagy kitartást igénylő sportágba. Elhatározta, belehúz a triatlonba, és nap nap után a joghurtba is…

Harsányi 1

Nagy erőpróbára készül Harsányi Levente. Első triatlonversenyén másfél kilométert úszik, negyven kilométert biciklizik és tíz kilométert fut. A sportos műsorvezető életében mindig meghatározó szerepet játszott a mozgás szeretete, évekig kosarazott, később pingpongozott, aztán jött a fallabda és a tenisz.

Hirdetés

A triatlon három sportágából csak a futás állt hozzá közel, a kerékpározás és az úszás új kihívás számára. Heti többszöri edzéssel készül a megmérettetésre, aminek már meglátszik az eredménye. Már csak azért sem szeretne kudarcot vallani, mert a befutónál ott szurkol majd az egész családja. Levinek egy hónapja van a versenyig.

Néhány hete egy profi versenykerékpárral készülök, azzal tekerek teniszezni és úszni is” – magyarázta Harsányi Levente, aki természetesen az étrendjére is odafigyel. A fittség érdekében minden reggelt joghurttal kezd, amit a nagyobbik gyermeke, a hat éves Nándika is imád. Apa-fia versenyt esznek, ki lesz a reggelizés angyalkája.

Harsányi-2

Levi a felkészülés idején nem enged meg magának sok kilengést, de a fagyasztott joghurt-adagolóba olykor belehúz: Vasember legyen a talpán, aki ebben a hőségben ellenáll ennek…

Mondd el a véleményed

Gyászhírt közölt a Baltazár Színház

Vidéki jampi a nagyvilágban – interjú