Hatalmas sikerrel debütált a világ legszebb zenekara és Vastag Csaba

Hirdetés


Vasárnap este sor került a Miss Orchestra Sinfonica exkluzív crossover koncertjére. Vastaps a budavári Hilton báltermében!

Hirdetés

Igazán különleges koncertnek lehettek szem és fül tanúi mindazok, akik vasárnap este ellátogattak a budavári Hilton hotelbe. A Miss Orchestra Sinfonica bemutatkozó koncertjének a szálloda bálterme adott otthont, amely méltó környezetet jelentett a világ legszebb zenekarának. Sztárvendégként színpadra lépett az X-faktor első szériájának győztese, Vastag Csaba, aki olyan dalokkal  örvendeztette meg rajongóit, melyeket még sosem hallhattak tőle. De felcsendültek a saját slágerek is, mint például a Szerelem vándora, vagy éppen az Őrizd az álmod. A különleges koncertre kíváncsi volt Csaba öccse, Vastag Tamás is.
„Csodálatos élmény volt producerként és karmesterként is végigélni azt a koncertet, amit a Miss Orchestra Sinfonica és Vastag Csaba tolmácsolásában hallhatott a közönség vasárnap este. Mindenképpen hangsúlyozni szerettük volna, hogy a crossover műfajban mennyi fantasztikus lehetőség, felfedezésre váró zenei világ rejlik. A rajongók a koncert által olyan oldalát is megismerhették Csabinak, amit eddig részben titkolt, részben pedig nem volt lehetősége megvalósítani.” – kezdte Presztolánszky András, karmester. „Budapesti bemutatkozó koncertünkön  úgy érzem sikerült lenyűgöznünk a közönséget, akik nagyrészt főleg Csaba miatt jöttek, de szinte az első perctől kezdve, ahogy zenélni kezdtünk, tisztelettel tekintettek a Miss Orchestra Sinfonicara is. A koncert fergeteges sikere nagyban múlott azon, hogy ilyen remek közönség előtt játszhattunk. Olyannyira, hogy szinte már követelik tőlünk a ráadást, a folytatást. Így azt hiszem, a jövőbeli terveink már nem csak álmainkban élhetnek tovább.” Részletek hamarosan! Csabival készült videós interjúnkat egy hét múlva láthatjátok az oldalon!

 Hirdetés

Írta: Hatos Nikolett. 2012.09.11.

Mondd el a véleményed

Mádai Vivien lett a befutó a Stiletto Run-on!

Jön a Nyári lányok új száma!