By [email protected] (Bodonyi Bianka)
Reggelikre, délutáni nassoláshoz tökéletes ez a fincsi répatorta-kuglóf hibrid. Végtelenül egyszerű süti, de egy kis ghee-vel, vagy lekvárral szerintem szuper. A recept, kisebb változtatásokkal Lexi blogjáról származik.
Hozzávalók:
2 cup mandula liszt
3 tk kókuszliszt
3 tojás
3 tk kókuszolaj
3 ek méz/agavé
1 cup reszelt nyers répa
1 tk vanilia kivonat
csipet só
fél tk fahéj
1 tk szódabikarbóna
Lehet még bele szórni mazsolát, vörös áfonyát, én mandulát is tettem már bele pluszba!
Sütőt előmelegíted 180 fokra, először a száraz, majd a nedves hozzávalókat egybeöntöd, formába teszed és mehet is sülni kb. 25-30 percig. Tűpróbát végezz, és ha nem ragad már rá a belseje akkor készen van!
For english, please A teljes cikkért KLIKK!
Hirdetés
Source:: Fashion is my cure
Mondd el a véleményed