Heineken meglepetés készül a belvárosban

Hirdetés

 

Különleges akció közeleg. Heineken, a világ elsőszámú prémium sörmárkája idén ünnepli 140. évfordulóját, és ennek örömére egy igazi különlegességgel készülnek.

Mindenre fény derül március 22-én – most pénteken – 19 órától a budapesti Madách téren.

Hirdetés

 

Hirdetés

 

 

Az egyedülálló és rendkívüli  események sosem álltak távol a Heinekentől,  és a 140. évfordulójukat is számos hasonló aktivitással ünneplik világszerte.  Amszterdamban például a Heineken székház falára videóvetítéssel, 5000 söröspalack felhasználásával varázsoltak egyedi animációt. Emellett elindítottak egy globális kampányt is, a rajongók kezébe adva a márka jövőjét. Világszerte többezer tervező dolgozott azon, hogy a Heineken arculati elemeit és hirdetéseit felhasználva megalkossa a márka jövő évi limitált kiadású palackját. A magyar dizájnerek munkáiból kiállítás is nyílik a Le Meridien szálloda bárjában. Az évfordulós ünneplést a márka emellett teljesen új palackkal is ünnepli, amely központi szerepet tölt majd be a hazai utcai eseményen is.

A Heineken óriási dologgal vár mindenkit pénteken 19 órától hajnalig Budapest belvárosában. A Madách tér teljesen átalakul, és egy éjszakára a Heineken univerzumába kerül. A helyszínre szeretettel várnak mindenkit, sőt az este hétre érkező első 140 fő behűtött Heinekennel a kezében élvezheti a műsort.

 

 Álljunk meg néhány perce, hogy együtt ünnepeljünk a Heinekennel.

 

 

       
       
       

 

 

Mondd el a véleményed

Elköltözik Anikó az Éjjel-Nappal Budapestből?

Kamarás Iván kedvéért jött az angol rendező Budapestre