HELLÓHELLÓ – A Karmapirin újdonsága

A Karmapirin együttes - Fotó: Kenéz Ica - www.facebook.com/kenez.ica - Jáde Fotóstudió
Hirdetés

 

A Karmapirin együttes - Fotó:  Kenéz Ica - www.facebook.com/kenez.ica - Jáde Fotóstudió
A Karmapirin zenekar  – Fotó: Kenéz Ica – www.facebook.com/kenez.ica – Jáde Fotóstudió

HELLÓHELLÓ címmel új videóklippel jelentkezett Szakos Andi zenekara, a Karmapirin. A banda hallgatása csak a videoklipre korlátozódott, mert eléggé mozgalmas 9 hónapon vannak túl. Ezzel kapcsolatban az énekesnő így nyilatkozott: “A ‘Gyere velem’ című dal videoklipje tavaly októberben debütált, azóta nem jelent meg új klipünk egészen mostanáig.Ennek az volt az oka, hogy idén februárban átalakítottuk a zenekart. Úgy döntöttünk, hogy zeneileg a rock felé fordulunk, keményedünk, mondanivalóban viszont a pozitív dolgok felé vesszük az irányt. Februártól már csak négyen toljuk tovább a zenekar szekerét: Szakos Andi (ének, dalszövegek), Király István (gitár, zeneszerzés), Papp Levente (basszusok), Zombor Szabolcs (dobok). Az év eddig eltelt 7 hónapjában közel 30 koncertet adtunk, 2016. tavaszán-kora nyarán mi voltunk a Kowalsky meg a Vega hivatalos előzenekara, 6 nagyszabású koncertre kísértük el őket.”

Hirdetés

A banda tagjai emellett továbbra is gőzerővel dolgoznak az ősszel megjelenő új korongjukon. Erről  és előkészületben levő újdonságukról így vallottak magazinunknak: “Mivel zeneileg kissé megváltoztunk, az új dalok mellett néhány emblematikus régi szerzeményünket is át kellett alakítanunk. Új koncertműsort állítottunk össze, új arculatot kapott a produkció. A lemezünk első stúdiókörén is túl vagyunk, valamint a most bemutatott új klipünk mellett egy másik, rajzos-animációs klipen is dolgozunk, amely augusztus végére lesz kész. Szóval nem unatkoztunk.”

A csapat azonban azoknak is tartogat meglepetéseket, akik élőben szeretnék hallgatni a zenekart.: “A napokban szimfonikus zenekarral is próbálunk, mert augusztus 20-án 2 dalunk szimfonikus zenekari átdolgozását fogjuk előadni Nyíregyháza városának Szent István-napi ünnepségén, a Kossuth téren.”

A Karmapirin soron következő koncertjei:

Hirdetés
pirin2

A Karmapirin Facebook oldala:

www.facebook.com/Karmapirin

Széles L. Gábor
2016.08.08.

Mondd el a véleményed

Random Trip-lemez – Fábián Juli gondolataival

Evilági-koncert a 7. Kolozsvári Magyar Napokon