„Herczeg goes to Hollywood” – Herczeg Zoltán elhagyta az országot, most Hollywoodból közvetít

Hirdetés

 

Lehet imádni, vagy utálni, de közömbös nem maradhat iránta senki sem. A vagány, egyedi stílusáról ismertté vált, határtalan kreativitással megáldott divattervező, Herczeg Zoltán darabjai mellett senki sem mehet el szó nélkül. Ezúttal blogjában ossza meg tengerentúli élményeit.

herczeg zoltán

Hirdetés

Miután Herczeg Zoltán eldöntötte, 17 év után végleg felszámolja a hazai Herczeg-divatházat, itt hagyta az országot, hogy külföldön próbáljon szerencsét. Meg sem állt egészen Hollywoodig, bízva abban, hogy egyedi stílusába a sztárok világában nem csak Michael Madsen szeret majd bele. Azonban az itthon maradt Herczeg-rajongóknak sem kell aggódniuk, hiszen a Herczegség fejedelme nem tűnik el végleg a magyar közéletből. A napokban ugyanis elindult „Herczeg goes to Hollywood” című önálló blogja a Femcafén és Facebookon, melyben napi rendszerességgel olvashatunk hollywoodi karrierjéről és mindennapjairól. Ha érdekel, hogy milyen a tengerentúlon a hazai tervező, kreatív elme, divatház-alapító sorsa, akkor kövesd a blogot a Facebookon (https://www.facebook.com/HerczegGTH).

 

A „Herczeg goes to Hollywood” blog ezekkel az érdekes és inspiratív gondolatokkal indít:

„Merész álmomat jöttem ide (Los Angeles) megvalósítani, mint oly sokan mások még szakadatlan rajtam kívül. Röpke egy hét alatt is érezhető a roppant különbség a két ország, annak lakói, mentalitása és gondolkodása között. Itt pörög az élet, hajtja az embereket az önmegvalósítás vágya és tudják, hiszik, hogy ha kemény munkával és hallatlan kitartással teszik a dolgukat, egész biztosan előbbre juthatnak, mert a rendszer így van itt felépítve. Roppant erős a mezőny, de itt van értelme talpalni, itt a legmerészebb álmok is ezerszeresen válhatnak valóra. Ebben a közegben folytatnám munkám, mert én is hiszek ebben és az álmaimban. Hát még az időjárás és a fauna, arra nincsenek szavak, örök tavasz és nyár, ezerféle növény, fa, állat és ember…”

herczeg2

A blog: http://www.femcafe.hu/herczeg
A blog fb oldala: https://www.facebook.com/HerczegGTH

 

Mondd el a véleményed

Nyári lányok a Magyar Virtuózok Kamarazenekar kíséretében

Ketten “nyögnek” majd a színpadon Majoros Hajniék