Hiszti a só körül

Hirdetés

Kezdő háziasszonyként tizenpár éve az alábbiakat tudtam a sóról:

– megsózza vele az ételt

– tök jó a sült krumplira

Hirdetés

és

– sós.

Na, ezt itt mind tudtam. Kilós házi sót vásároltam, ami érezhetően szemcsés volt és nem tudom magam elégszer ismételni, hogy leginkább sós volt.

Aztán szóltak, hogy nem jól csinálom, nagyon finomított sót vegyek, mert abból kevesebb is elég. Vettem hát annyira finomítottat, hogy olyan volt érzésre, mint a hópihék, rendre el is sóztam vele minden kaját, mert nem éreztem, hogy mennyit kell használni belőle.

Aztán megint ki lettem javítva, hogy jódozott sót kell vegyek, a sima házi nem jó, a jódozott viszont a pajzsmirigyre A teljes cikkért KLIKK!

Source:: Petra blogja

Mondd el a véleményed

Rebellis popsztár mintás fürdőruhában

Számmisztikai kalendárium szeptember