Hogyan különböztessük meg a mesterségesen érlelt földiepret a természetestől?

Hirdetés
Az eperszezon nemsoká kezdődik, ezért úgy gondoltam, hogy adok egy kis útmutatót azoknak, akik nem tehetik meg, hogy a saját kertjükből lakmározzanak, esetleg nem akarják kivárni és vásárolni akarnak a szezon előtt.
Gondolom tisztában vagytok vele, hogy a földiepret és szamócát a többi gyümölcshöz, zöldséghez hasonlóan mesterséges kemikáliákkal késztetik gyorsabb érésre. Ezek a gyümölcsök általában külföldről érkeznek, de semmiképp nem a magyar termelőktől.
Ismerős ugye, hogy a szupermarketben megvásárolt mutatós gyümölcsnek vízíze van? Nos szerencsétlen gyümölcs nem sok napfénnyel találkozott rövid élete során. Ezért pontokba szedtem hogyan juthattok jó eséllyel valódi, tápanyagban gazdag gyümölcshöz.
A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Vintage Világ

Mondd el a véleményed

Zene.hu Top 50 videoklip – 2014.04.12: újdonságokkal

A munkát elvégezték, de…