Hogyan Növelheti iGaming Üzletágát Adósfinanszírozásból

Az iGaming üzletág fejlesztése napjainkban nagyobb kihívást jelent, mint korábban. Mivel több versenytárs van a piacon, sok iGaming cégnek nehezebb dolga van a játékosok megszerzésével és megtartásával. Ráadásul nem feledkezhetünk meg az iparág trendjeiről és újításairól sem.

 

Ha lépést akar tartani ezekkel a trendekkel és követelményekkel, az ronthatja a pénzügyeit. A jó hír az, hogy az adósfinanszírozás segítségével megteheti a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges lépéseket. Az alábbiakban Deli Péter üzleti szakértő írt egy útmutatót arról, hogyan növekedhetnek az iGaming vállalkozások az adósfinanszírozással. Itt többet megtudhat Péterről.

Az online póker üzletág növekedésének kihívásai

 

Fentebb már említettünk néhány kihívást, amely egy online kaszinó elindításakor és fejlesztésekor jelentkezik. A fent említett aktuális tendencia a kriptovaluta, mint online fizetési opció növekvő népszerűsége. Ha Ön esetleg a hagyományos opciók híve volt eddig, a póker üzletág kriptovalutára való frissítése elsőre igazi talánynak tűnhet.

 

Ezenkívül vannak olyan megoldatlan problémák a kriptovalutákkal kapcsolatban, amelyek sok céget megakadályoznak abban, hogy alkalmazni kezdjék (jó példa erre a megfelelő szerencsejáték-jutalékok bizonyos országokban). Azt szeretnék, ha a kriptovaluta nagyobb átláthatóságot biztosítana, mielőtt engedélyezik az online kaszinójátékok és a póker vállalkozások számára.

 

Egy másik kihívás az ügyfélkörben rejlik. A millenniumi generációhoz hasonlóan a fiatalabb generáció sem szereti a klasszikus online pókert és más kaszinójátékokat. Inkább az újabb és izgalmasabb változatokat részesítik előnyben, kiszorítva a hagyományos online póker platformokat a reflektorfényből.

 

Ha példákat szeretne olyan kaszinókra, amelyek megtalálták a választ ezekre a kihívásoknak, látogasson el az online kaparos sorsjegy játék oldalra. Az oldalon megtalálható azon online kaszinók listája, amelyek alkalmazkodtak a jelenlegi fogyasztói igényekhez. Remek modellek, amelyek utánozhatók, ha sikeressé szeretné tenni az online póker üzletágát.

Mi is az az adósfinanszírozás és hogyan működik?

 

“Mindannyian különféle megélhetési módokat ismerünk. Ami még lenyűgözőbb, olyan módokat kitalálni, amiből vagyont is szerezhetünk.” Jim rohn

Az adósfinanszírozás az a folyamat, amellyel egy vállalkozást vagy vállalatot finanszíroznak a követelések főkönyvi fedezeteként. A leggyakoribb tranzakciós struktúra egy eszköz alapú kölcsönhöz hasonlít. A megértésének másik módja az, hogy fennálló számlákat használunk a vállalat finanszírozására.

 

Tegyük fel például, hogy Ön az angol játékosok által gyakran használt online kaszinó tulajdonosa. A jövedelemszerzéshez havi tagsági díjról szóló számlákat küld ügyfeleinek, amelyeket évente vagy havonta fizethetnek. Ahelyett, hogy az éves számlák kifizetésére várna, a hitelező azonnali hozzáférést biztosít a számla egy százalékához hitelkeretként.

 

Cserébe díjat fizet a hitelezőnek vagy a pénzügyi szolgáltatónak. Az adósfinanszírozás igénybevételének költsége gyakran attól függ, hogy a számlaösszeg hány százalékát kapja meg. Mivel üzleti hitelkeretet nyit meg, egyes finanszírozók kamatot is felszámítanak.

Érdemes figyelembe venni az adóspénzügyeket

 

A hitelhez hasonlóan először is képesítést kell szereznie. Az adósfinanszírozásra vonatkozó követelmények nem olyan szigorúak, mint a hagyományos üzleti hitelek. Az iGaming vállalkozásokra vonatkozó szabványos követelmények a következők:

 

  • Vállalata vagy vállalkozása megfelelő irányítás alatt áll

 

  • Ügyfelei jó kereskedelmi hitellel rendelkeznek

 

  • Számlái nem más vállalatok tulajdonában vannak, vagy már nincsenek biztosítékként felhasználva

 

Előfordulhat, hogy információkat is kell adnia a vállalkozásáról. Ide tartoznak az online póker üzlet pénzügyi kimutatásai, valamint a beszedési és hitelfolyamatai.

Az adósfinanszírozás használatának okai

 

Akár nemzetközi, akár helyi szinten mozognak, az online póker vállalkozások jellemzően gyorsan növekednek. Ez azt jelenti, hogy hamarabb lehet szüksége hozzáférni a forgótőkéhez, mint más típusú vállalkozásokhoz. Az adósfinanszírozás a tökéletes megközelítés a vállalkozás növekedéséhez, mivel nagyobb finanszírozási korlátot biztosít Önnek, gyakran heteken belül, nem pedig hónapokon belül hozzáférhető.

 

Ráadásul az adósfinanszírozás rugalmasabb a hagyományos banki hitelekhez képest. Több finanszírozást is szerezhet, mint egy egyszerű folyószámlahitel. Ez azt jelenti, hogy az adósfinanszírozás nagyobb kontrollt biztosíthat a vállalat számára a pénzforgalma felett.

 

Az adósfinanszírozás tökéletes választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nagymértékben függenek a digitális vagy virtuális munkáktól. Nem igényel ingatlant vagy egyéb anyagi javakat vállalkozásának finanszírozásához. Csökkenti az ingatlanvagyon elvesztésének kockázatát, és ezeket felhasználhatja befektetésekre és vagyonteremtésre.

 

Végül az adósfinanszírozás versenyelőnyt biztosít a jobb likviditásnak és gyorsaságnak köszönhetően. Az olyan versenyképes iparágakban, mint az online póker üzlet, ez a két dolog különösen fontos. Ön már javában értékesíthet, és fejlesztheti vállalkozását, miközben versenytársai hónapokat várnak a kifizetésekre.

Konklúzió

 

Az iGaming vállalkozások, például az online póker és a kaszinó cégek azonnali anyagi hozzáférést igényelnek a szélesebb körű finanszírozáshoz. Az adósfinanszírozás a legjobb megoldást kínálja erre a problémára. Reméljük, hogy ez az adósfinanszírozási útmutató segített megérteni, hogyan használhatja fel az iGaming üzletág fejlesztéséhez.

Mondd el a véleményed

Móricz Zsigmond: Iciri-piciri

Móra Ferenc: Zengő ABC Copy