Hogyan ússzuk meg a pelenkázós korszakot olcsóbban a Tiplinoval

Akinek van gyereke az tudja, hogy a pelenkázós korszak igen költséges is lehet, bizony sok pelenka elfogy egy nap, nem beszélve egy egész hónapról. A Tiplino küldetése, hogy spórolási lehetőségeket biztosítson kedvezményes kuponok és pénzvisszatérítés formájában több száz webáruházban. Lássuk hát, mit és hogyan.

Hirdetés

Spóroljunk Pelenka.hu kuponnal

A Tiplino portál kínálatában szerepel a Pelenka.hu webáruház, ahol pelenkákat, tápszereket bébiételeket, popsi törlőket, cumisüvegeket, bébiőröket, mellszívókat és sok más terméket megtalál a babaápoláshoz.

Ahhoz, hogy kedvezményre tegyen szert, szükséges ellátogatni a Tiplino.hu portálra. Ott keresse ki a Pelenka.hu webáruházat és nézze végig az aktuális Pelenka.hu kuponok listáját. Válassza ki a számára legalkalmasabbat és jegyezze meg vagy másolja ki, az olló szimbólumra kattintva, a kedvezményes kódot. Ezt követően kattintson rá a  “Kupon használata” gombra. A portál ennél a lépésnél átirányítja az áruház weboldalára. Ott kiválasztja és kosárba helyezi mindazt, amire szüksége van majd továbblép a kosárhoz. Leellenőrizheti a rendelését és a fizetendő összeg alatt a “Ha van kuponkódod, írd ide” mezőbe beilleszti a kimásolt kódot vagy beírja kézzel. A “Beváltom a kupont” lehetőségre kattintva láthatja mennyit sikerült spórolnia a kuponnnak köszönhetően. Ilyen egyszerű pár lépés és máris olcsóbb a pelenkázás.

Mindig érdemes megnézni mik a kupon pontos felhasználási feltételeit. Ilyen lehet egy bizonyos márka, a márka konkrét termékcsaládja vagy minimális vásárlási összeg. Az érvényesség is egy fontos tényező, de ennek figyelésében segít a Tiplino.hu.

Kihasználhatja a Pelenka.hu ingyenes babaváró csomagját is, mely az elején nagy segítség lehet. Ez egy a csapat által összeállított box, mely hasznos eszközöket, ajándék termékeket, kedvezményes kuponokat, kelengyelistát és edukációs anyagot rejt. Nagy iránta az érdeklődés, havonta 1.100 db csomag érhető el, melyre elő kell regisztrálni. Érdemes figyelni tehát a Pelenka.hu weboldalát. A csomag szállítási költségét kell állni, ami viszont messze elenyésző a tartalom értékéhez mérten.

Pénzvisszatérítés, mint spórolási lehetőség

A Tiplino portál főként a pénzvisszatérítés lehetőségéről híres. Ez röviden annyit jelent, hogy a vásárlást követően visszakapja a fizetett összeg egy részét. Listájában több száz áruházat talál, köztük olyat is, amely pont ezt a visszatérítést garantálja. Keresgélhet kategória szerint attól függően, hogy mit szeretne. A baba pelenkázásával, etetésével és szórokoztatásával összefüggő termékeket forgalmazó áruházak a baba-mama kategórián belül találhatók.

A visszatérítés folyamata is ugyanolyan egyszerű, mint a kuponok beváltása. Ebben az esetben is meg kell látogatni a Tiplino portált és kikeresni rajta a kívánt webáruházat és rákattintani a “Vásárlás” gombra. Ezt követően a portál átirányítja az áruházba és a megszokott módon kezdheti a vásárlást. A legjobb, ha az átirányítást követő 30 percen belül leadja a rendelést. Jó tanács, hogy ne használjon reklámblokkoló bővítményt és névtelen böngészőt. A pénzvisszatérítés a legtöbb esetben nem kombinálható más portálról származó kedvezményes kuponokkal, hűségkedvezményekkel és ajándékutalványokkal. Ha ez mégis megtörténik, a webáruház nagy valószínűséggel visszautasítja a visszatérítést. Mindig olvassa el az áruházi feltételeket, ott találja hogy pontosan miért mennyi pénzvisszatérítés jár. Arra is figyeljen oda, hogy az átirányítást követően inkább böngészőt használjon az áruház mobil alkalmazása helyett, így nagyobb eséllyel kapja meg jutalmát.

Miután leadta rendelését, 48 órán belül jóváírjuk jutalmát, azaz megjelenik a jutalmak között és megerősítésre vár. Ez már több időbe telik, akár 30-70 napot is igénybe vehet. Mindig az adott webáruháztól függ és attól, hogy mennyi az általa meghatározott védelmi időszak. Ez alatt élhet elállási jogával, visszadhatja vagy kicserélheti a terméket. Miután ez az időszak lejár, a jutalma megerősítésre kerül és már kérvényezheti is a kifizetését bankszámlájára és élvezheti a megspórolt összeget.

Szerencsére számos lehetőség áll az újdonsült szülők előtt, hogy olcsóbban ússzák meg a babázós korszakot. Így jobban oda tudnak figyelni arra, hogy kiélvezzék az életnek ezt az időszakát és kevésbé okozzanak fejtörést a pénzügyek. Ezt kívánja a Tiplino csapata, akik továbbra is ezért dolgoznak.

Mondd el a véleményed

Kissé szomorkás, de …. – íme a Nevemet mondod

Tatai Patara 2023 – programok, infok itt!