Hogyan válasszuk ki a megfelelő kabátot és színt a személyes stílusunkhoz?

Hirdetés

Az idei trendek szerencsére elég terepet adnak ahhoz, hogy igazán kreatívan tudjuk kombinálni a ruhatárunk. Nagyon sokféle kabátstílus került be a márkák kínálatába, nem beszélve a csodaszép színekről és mintákról. Milyen kabátot válasszunk, és az hogyan kombináljuk a saját ízlésünknek megfelelően?

Milyen kabátot érdemes választanunk?

Ahhoz, hogy eldönthessük a tökéletes kabátunk stílusát és típusát, nem elég csupán a saját ízlésünkre hagyatkozni. Például az is sokat számít, hogy mi mennyire vagyunk fázósak és milyen mértékben szoktunk aláöltözni a kabát viselésekor. Ha például nagyon fázósak vagyunk még tavasszal is, akkor olyan tavaszi kabátot válasszunk, ami rendelkezik egy minimális vastagsággal. Ha pedig télen még az enyhébb hidegeken is úgy érezzük, hogy megfagyunk, akkor bizony a komolyabban bélelt kabátok közül kell nézelődnünk. Az ilyen modellek például a jól bélelt pehelykabátok, a szövetkabátok, a gyapjúkabátok, amelyek nagyon jól tartják a meleget. Ugyanakkor a bélelt bőrkabátok között is bőven találhatunk rendkívül meleg modellt. Ezeket a https://answear.hu/h/noi-borkabat linkre kattintva találjuk igencsak széles választékban. A kabátoknál a fazon is mérvadó. A most divatos oversize kabátok mellett karcsúsított, vagy klasszikus A-vonalú modelleket is kapunk többek között. Az oversize rendkívül kényelmes és jól alá lehet öltözni, de nem biztos, hogy mindenkinek kedvencei lesznek ezek a túl méretes kabátok. A klasszikusok viszont általában mindenki számára tetszetősek, viszont ezek között is akad olyan, ami alá maximum csak vékonyabb pulóvert tudunk felvenni – a karcsúsított pont ilyen. A felsoroltakon kívül megint más kategóriát jelölnek az outdoor és sportmárkák által gyártott kabátok. Ezek modernek, sportosak és a szokásos anyagokon kívül különféle plusz technológiák segítik azt, hogy melegen tartsanak minket. Amennyiben szeretjük a sportosabb stílust, akkor mindenképp megéri beszereznünk egy ilyen kabátot.

Hirdetés

Hirdetés

Szín- és mintatrendek

A szezonban az élénk színű kabátok, a virágos mintás dzsekik és persze a farmer alapon különféle mintákkal ellátott modellek azok, amelyek igazán trendinek számítanak. Ha szeretnénk kicsit feldobni a ruhatárunkat, mert már unjuk a megszokott egyszínű kabátot, akkor az most divatos modellekre jól tudunk számítani. Például egy virágmintás tavaszi ballonkabát csodásan feldobhatja a szettünket, még akkor is, ha az is mintás. Ugyanis mostanában már kevésbé él az a szabály, hogy mindenáron vissza kell, hogy fogjuk a mintákat. Viszont, ha nem vagyunk a mintás kabátok elkötelezett hívei, akkor egy élénk színű tavaszi vagy átmeneti modellt már csak azért is érdemes beszerezni, mert még a teljesen szimpla szettet is megdobja egy kis plusszal. Például a Tommy Hilfiger által tervezett neonszínű női kabátok egészen feltűnő és egyben nőies darabjai lehetnek a ruhatárunknak. Képzeljük csak el, milyen jól feldobja még az egyszerű farmert és fekete felsőt is. A virágmintás ruhákkal pedig szintén nagyszerűen kombinálhatóak. A https://answear.hu/m/tommy-hilfiger/noi/ruhazat/kabatok linken meg is tekinthetjük a kínálatot.

Mondd el a véleményed

Gyüttment fesztivál 2023 – program, jegyek, infok

Holdvilágos éjszaka operacsillagokkal a Dóm téren