Hol vásárolható rózsaszín műfenyő? Íme a válasz!

Hirdetés

Hol vásárolható rózsaszín műfenyő? Íme a válasz!

Bővebb: Hol vásárolható rózsaszín műfenyő?

Tedd különlegessé a karácsonyi dekorációdat rózsaszín műfenyőnkkel!

Hirdetés

Legyen színesebb otthonod az ünnepekkor, ne ragaszkodj a zöld fenyőhöz, a legújabb trendeknek megfelelő kiegészítőket nálunk megtalálhatod. Fém talpába állítva stabilan áll.

A fenyő ágai kihajtogathatóak, így ha gondosan elrendezed őket, esztétikus és szimmetrikus megjelenést kap a fa, majd az ünnep végével egyszerűen elteheted dobozába, a következő évre.

A rózsaszín műfenyő választható méretei (talppal együtt értendő):

  • 120 cm-es magasság, 230 db ággal, alsó átmérő kb.: 63 cm, csomag súlya: 1,5 kg, csomag mérete: 71,5×13,5×10 cm, talp átmérő: 30 cm.
  • 150 cm-es magasság, 415 db ággal, alsó átmérő kb.: 84 cm, csomag súlya: 2,5 kg, csomag mérete: 95x14x14 cm, talp átmérő: 35 cm.
  • 180 cm-es magasság, 708 db ággal, alsó átmérő kb.: 102 cm, csomag súlya: 4 kg, csomag mérete: 93x15x15 cm, talp átmérő: 40,5 cm.
  • 210 cm-es magasság, 1000 db ággal, alsó átmérő kb.: 120 cm, csomag súlya: 6,3 kg, csomag mérete: 109×17,5×20 cm, talp átmérő: 51 cm.

Az elvárt vásárlói élmény és a te személyes megelégedésed érdekében, kérjük vedd figyelembe, hogy a fa szétszerelt állapotban érkezik hozzád.

Előfordulhat, hogy a fa ágai a csomagolás és a szállítás során kissé megnyomódhatnak,vagy a levelei lelapulhattak, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy az összeállítás során időt kell szánni arra, hogy az ágakat beállítod és a leveleket is megigazítod oly módon, hogy azok a legjobban hasonlítsanak az igazi fához.

Ez némi időbe és fáradságba telik, a fa magasságától függően kb. 30-60 percbe, de hidd el, megéri, így a fenyőfád az ünnep méltó dísze és szimbóluma lesz majd.

Bővebb: Rózsaszín műfenyő online rendelés

Hirdetés

A Hol vásárolható rózsaszín műfenyő? Íme a válasz! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Hol vásárolható fekete áfonya lé? Íme a válasz!

Rózsaszín műfenyő online rendelése – infok, árak itt