Holnaptól újra dübörög az X-faktor!

Hirdetés

 


Szombaton este újra útjára indul az X-faktor őrület, jön a tehetségkutató harmadik szériája!

Hirdetés

Hirdetés

 

Az előző két sorozat tehetségei bizony helytállnak a hazai popiparban. A 2010-es győztes Vastag Csabi több tucat közönségdíjat tudhat magáénak, testvérével, Vastag Tomival énekelt duettje, pedig az év dala lett a Fonogram díjátadón. Emellett mindketten több színházban szerepelnek, élőzenekaros turnéval járják az országot. Takács Nikolas a nemzetközi porondon alkotott, amikor is közös nótára kérte fel a portugál Aureát. Király L Norbi műsorvezetőként is remekel, Janicsák Veca önálló koncertet adott Papp László Budapest Sportarénában, ugyanebben az évben három lemezt dobott piacra. Nem is beszélve Wolf Katiról, aki az Euróvizíós dalfesztiválon képviselte hazánkat a Szerelem, miért múlsz című dalával.

De a 2011-es széria versenyzői sem panaszkodhatnak, Kocsis Tibi és Muri Enikő is megjelentette első saját lemezét, Tarány Tamás szintén élőzenekaros koncertekkel járja az országot, de előrukkolt már saját dalával az Apollo 23, Gyurcsík Tibor, Baricz Gergő és Kováts Vera is.

Szeptember elsejétől tehát ismét kritizál, és mentorál Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró, valamint Malek Miklós. Istenes Bence vezérlésével jelentkezik szombat esténként az After X. Online pedig a már említett Király L. Norbi készít nektek kulisszák mögötti interjúkat. De nem történt változás a műsorvezetőt tekintve sem, továbbra is Ördög Nóri köszönt majd minket szombat esténként az RTL-klub csatornáján!

Írta: Hatos Nikolett. 2012.08.31.

Forrás: RTL-klub

Mondd el a véleményed

Vastag Csabával mutatkozik be a világ legszebb zenekara!

Ők jutottak tovább az X-faktor első felvonásában!