Hoppá! Szurkolói Szépségverseny indult Magyarországon!

Még 5 napig élhetsz a lehetőséggel!


facebook.com/Barcamaniahu

„Régóta terveztem már ezt a versenyt. A férfiak imádják a futball stadionokat, no és a szép nőket, a kettő pedig nagyon is összefügghet.” – mesélte a Divatikonnak a verseny megálmodója, a Milan Ticket Shop ügyvezetője, Séra Attila.

És hogy miről is van szó? Amennyiben csaj léted ellenére követed a futball világát, és szereted az Inter, a Milan, vagy éppen a Barcelona játékát, akkor ez a kaland neked szól! Ugyanis egy fotó feltöltésével profi naptárfotózást nyerhetsz, amely során szépséged, kedvenc csapatod, no és az erotika nyer majd teret (természetesen csakis ízlésesen! ).


facebook.com/Intermania.hu

A különleges szépségversenyek Augusztus 27-ig tartanak, így tehát 5 napotok van még, hogy induljatok az Intermania, a Milanmania, vagy éppen a Barcamania vetélkedőjén!

Az összes versenyen 2-2 lány kerül ki győztesen, akik a legtöbb voksot kapták szurkolótársaiktól, és akik végül belekóstolhatnak a pózolás, valamint a vakuk világába. Összesen tehát 6 lány pózolhat Kaszás Bencének, akik közül egy hölgy egy utazást is magáénak tudhat kedvenc csapata egyik hazai mérkőzésére.

A szervezők hangsúlyozzák: nem modelleket, hanem húsvér nőket keresnek!

Futballszurkoló csajok! Kihagyni kár!


facebook.com/Milanmania.hu

Mondd el a véleményed

Új köntöst kapott az X-Faktoros lányok közös dala!

Interjú Kínál Tímea Miss Deaf Europe szépségverseny győztesével