Horror-komédia a magyar MTV-n!

Hirdetés

 

Újabb saját gyártású produkciót tűz műsorára az MTV Hungary. Az utóbbi idők egyik legeredetibb sorozata, a Death Valley című horror-komédia január 29-től Magyarországon is látható lesz.

Zsaruk és bombanők veszik fel a harcot az élőhalottak ellen. Vámpíroktól kezdve vérfarkasok és zombik lepik el a kaliforninai utcákat. Senki nem menekülhet. Vérfürdő mellé párosul némi humor is.

Hirdetés

Hirdetés

Vámpírok, zombik és vérfarkasok szállták meg a kaliforniai San Fernando völgyét, akikre egy speciális rendőri különítmény vadászik. Ezzel az alapfelállással indít az utóbbi idők egyik legszokatlanabb felfogásban készített sorozata, amelyben az egyenruhások minden mozdulatát egy reality-stáb rögzíti.

A Lostból ismert Tania Raymonde és a Mad Menben is feltűnt Caity Lotz kemény rendőrcsajokat alakítanak, akik az élőhalottak mészárlásában is az élen járnak. A hasonló filmekkel együtt járó belezés és vér annyira túlzó, mintha csak egy horror képregény lapjai keltek volna életre, de ez természetesen csak egy része a mókának, hiszen az osztag tagjai két láncfűrészes lefejezés között sem veszítik el humorérzéküket, folyamatosan debil beszólásokkal oldják a hangulatot. A Death Valley helyszíne a világ pornófővárosától, Los Angelestől nem messzi település, ahol egy zombi-vámpír-vérfarkas invázió – a rendőrosztag szempontjából – pontosan olyan hétköznapi esemény, mint egy tűzvész, földrengés, egy droglabor, vagy akár a prostitúció.

 

Az MTV hazánkban is sikeres sorozatai (Pl: Skins, Blue Mountain State, South Park) mellett egész estés filmekkel és reality műsorokkal (Tini Mamik, Jersey Shore) kapcsolja ki nézőit, valamint legendássá vált díjátadó gáláin a popkultúra legnagyobb alakjait díjazza.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.20.

Mondd el a véleményed

Muri Enikőt letiltották a Facebookról?

GYORSHÍR: Meghalt a blues-soul legenda!