Hülye élet, bolond ember – a Fatal Error újdonsága


Hülye élet, bolond ember  címmel nemrégiben jelent meg a Fatal Error legújabb muzsikája.A bohém hangulatú dal alapvetően a felnőtté válás rögös útját boncolgatja – a csapat sajátos stílusában. A fiúk elárulták: “Mindannyiunknak az életében a legmeghatározóbb korszak, amikor felnő. Ennek a témáját boncolgatja a dalszöveg, és ezt akartuk megerősíteni egy ehhez a témához kapcsolódó képi világgal. Nem feltétlenül egy konkrét visszatekintésről van szó, hanem azokról a szimbólumokról, amik szinte mindenkinek az életében szerepet játszanak. Így a plüssállat, a mászóka, a rajzok.”

A dalhoz készült klipet döntően Cegléden forgatta csapat, egyebek mellett megpillanthatjuk  benne a város református templomát is,a város egy-egy jellegzetesebb helyszínét. A klipben a kislányt Kő Katica alakította.

Széles L. Gábor
2017.02.04.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár